Ulkojääkiertue 2019

Ulkojääkiertue 2018-2019


Ulkojääkiertue tarjoaa päiväkoti, eskari- tai 1-2. luokkalaisille vauhdikkaan ohjatun kerran luistelun tai kiekkoilun maailmaan. Kerta suunnitellaan niin, että jokainen lapsi saa onnistumisen kokemuksia luistelusta ja kannustaa jatkamaan harrastusta tapahtuman jälkeen.

Ohjauksesta vastaa Taru Hockeyn toiminnanjohtaja Lauri Isotalo, jolla on yli 15 vuoden kokemus luistelukoulun ohjaamisesta ja 10 vuoden kokemus luistelukoulun järjestämisestä. Ammatiltaan Lauri on 12-vuotiaiden lasten jääkiekon ammattivalmentaja (lasten liikunnanohjaaja).

Miten yksikkösi pääsee mukaan:

  1. Ilmoita kiinnostuksesi toteuttaa luistelutapahtuma omassa yksikössä tammi- helmikuussa. Yhteystiedot viestin lopussa.
  2. Talven saavuttua ollaan yhteydessä ja sovitaan tarkemmiin kerran toteutuksesta. Mahdollisesti luistelutapahtuma voidaan toteuttaa jo joulukuussa.

Mitä tarvitaan:

  • TarU Hokey/Lauri vastaa tunnin toteutuksesta
  • Jäälle tarvitaan luistimilla 2-3 apuohjaajaa
  • Pelaamisesta innostuneet voivat ottaa oman mailan mukaan. Tarvittaessa mailoja on myös lainassa.
  • TarU Hockey tuo tarvittavat oheistarvikkeet tunnin toteutukseen.

Säävaraus

Sääolosuhteet ovat Suomessa hyvin vaihtelevat ja tämän takia tapahtumalla on säävaraus. Tapahtuma voidaan järjestää myös Tarvasjoen jäähallissa, mutta tällöin yksikkö vastaa kuljetuksesta jäähallille sekä jääajan päivähinnasta (90€/h)

Yhteydenotot

Lauri Isotalo
050-3423000
isotalo.lauri@gmail.com   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat