Hirvipassi lajiesittelyt

Jääkiekkoharrastus TarU Hockeyssa

Jääkiekkokausi alkaa ryhmästä riippuen elo- lokakuussa ja päättyy maalis- huhtikuussa. Jääkiekko on laji mikä sopii erinomaisesti tytöille ja pojille. Viime vuodesta TarU Hockeyssa on ollut tytöille oma joukkue. Syksyllä pyritään käynnistämään myös kiekkokoulun yhteyteen oma tyttöryhmä. TarU Hockeyn toimintaa pitää sisällään harraste- ja joukkuepolun. Harrastepolun vaihtoehto on kiekkokoulu, josta voi halutessaan siirtyä helposti mukaan joukkuetoimintaan. Kiekkkoulu sopii hienosti usean lajin harrastajalle tai lapselle, ketä kaipaa vaihdikasta talvikauden lajia itselleen!

Jääkiekon aloittaminen on helppoa eikä tarvitse ostaa koko varustekertaa aloittaessaan. Alkuun riittää erinomaisesti luistimet, kypäräristikolla, kaulasuoja ja maila. Varustesettejä on lainaksi 110-130cm lapsille. Jääkiekkoharjoitukset suunnitellaan aina lasten ehdoilla ja harjoittelua eriytetään lapsen lähtötason mukaan.

Kesästä 2021 alkaen hirvipassin vasapassiin kuuluu myös TarU Hockeyn suosittu luistelukoulu!Jalkapalloharrastus TarU Futiksessa

TarU Futiksen kesäkausi alkaa huhtikuussa ja päättyy elo- syyskuussa pelien päätyttyä. TarU Futis on matalankynnyksen harrastetoimintaa ja pelit pelataan Liedon kyläsarjassa. Toiminnan tärkein tavoite on, että lapset viihtyvät kesäharrastuksen parissa ja että toiminta on laadukkaasti sekä suunnitellusti ohjattua. Harjoituksia on kaksi kertaa viikossa pelien lisäksi. TarU Futis sopii erinomaisesti usean lajin harrastajalle tai lapselle, jolle futis on vain kesäharrastus.

Futiksen aloittamiseen tarvitse lenkkarit. Harrastuksen myötä suositellaan ostamaan nappikset ja säärisuojat suojaamaan jalkoa. Myös vakuutusehdot vaativat säärisuojien käyttöä. TarU Futiksessa kaikki otetaan huomioon ja lapset ovat luonnollisesti toiminnan keskiössä.

Taru Futis sisältyy hirvipassiin kesästä 2021 alkaen. Futista voi harrastaa ilman passia myös omalla maksulla.

Yleisurheiluharrastus TarU Yleisurheilussa

Tarvasjoen Urheilijoiden yleisurheilukoulu kokoontuu kerran viikossa yleisurheiluharjoittelun pariin Tarvasjoen urheilukentälle. Vaihtuvat yleisurheilulajit tuovat monipuolista vaihtelua ja kosolti mielekkyyttä hauskaan harjoitteluun. Jos ja kun oma laji löytyy, niin toki voi keskittyä oman lajin harjoitteluun. Yleisurheilussa on Tarussa pitkät perinteet ja osaamista ohjaamiseen löytyy vaikka ihan kilpatasolle asti!

Yleisurheilukouluun osallistuminen vaatii vain liikuntavarusteet eli lenkkarit sekä verkkarit/shortsit. Harjoittelu on kannustavaa ja yksilöt huomioon ottavaa.

TarU Yleisurheilu sisältyy hirvipassiin kesästä 2021 alkaen. Yleisurheilua voi harrastaa ilman passia myös omalla maksulla.   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Lokakuu   »
Kategoriat