Jääkausi koittanut!
12.8.2018 12:55 Uutiset / E-juniorit

E-juniorit aloittanut kautensa!

TarU Hockeyn E-juniorit viilettivät ensimmäistä kertaa jäällä perjantaina kun kauan odotetut jääharjoitukset alkoivat. Kesälomareissuista huolimatta mukana oli n. 10 pelaaja ottamassa tuntumaa ATP-Areenan liukkaaseen jäähän ja uuden vastuuvalmentajan oppeihin. Oppia on saatavilla kun joukkuetta luotsaa useamman mestispelaaja- ja valmennuskauden kokemuksella Jarkko Oksala.

Alkavana kautena keskitytään lajitaitojen opettelun lisäksi ryhmäytymiseen sillä joukkue hitsaantuu yhteen kolmen ikäluokan pelaajista. Mukana on pelaajia niin 2006, 2007 ja 2008 ikäluokasta. Tulevalla kaudella pelataan ikärakenteen mediaanin mukaan eli 2007 ikäisten sarjaa.

Joukkue harjoittelee "primetime-ajoilla" maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Jäähalliolosuhteiden lisäksi oheisharjoittelua on suunniteltu uusiin kuntoportaisiin, oheishalliin sekä Tarvashovin liikuntasaliin monipuolisuuden saavuttamiseksi.

Ensimmäiset pelit ovat jo nurkan takana, sillä ke 29.8 hirvijoukkue avaa kautensa ja heti perään kohdataan jo su 2.9 TPS ja Kakipo. Ryhmättämistä toteutetaan parhaimmillaan kun 9.9 pelatun harjoituspelin jälkeen pelikuvioita juonitaan joukkueen saunassa Tarun majalla ja uskalluksesta otetaan mittaa pihan lammella.

Mikäli haluat aloittaa jääkiekon tai etsiskelet vielä kuumeisesti itsellesi jengiä tulevaan kauteen, niin tervetuloa mukaan!

Teidustelut voit osoittaa alla olevaan yhteystietoon:

Lauri Isotalo
050-3423000
isotalo.lauri@gmail.com


   
Lisää uutisia
E-juniorit
«  Lokakuu   »
Kategoriat