F2-2010 juniorit Pokaalipojat turnauksessa Tampereella 21.4.2019
Julkaistu: 22.04.2019 00.00

F2-2010 juniorit Pokaalipojat turnauksessa Tampereella 21.4.2019

TarU F2-2010 hirvenvasat pelasivat kauden viimeiset pelit Tampereella Hakametsän jäähalleilla järjestetyssä Pokaalipojat - turnauksessa pääsiäissunnuntaina 21.4. Molemmat peliryhmät pelasivat 4 alkusarjan ottelua ja yhden sijoitusottelun. Yhtään peliä ei voitettu, mutta kunhan unihiekat saatiin karistettua silmistä ensimmäisten pelien jälkeen niin loppupäivän pelit vedettiin hyvällä asenteella läpi ja tuumaakaan ei annettu periksi. Tappara olisi tietysti voitettu jos ei oltaisi jouduttu pelaamaan sinisellä kiekolla.....
Molempien peliryhmien pelit vain paranivat päivän edetessä ja kaikilla oli varmasti hauska päivä vaikka välillä pelien lopputulos meni enemmän ja vähemmän tunteisiin. Vastustajina olivat Tappara, JYP, Kiekko-Ahmat, Keupa sekä tutumpi Salon Kiekkohai.
Päivän lopuksi saatiin mitalit kaulaan ja poikettiin tankkaamassa ABC:n buffett pöydässä mahat täyteen, niin voitiin hyvillä mielin aloittaa kotimatka. Kiitos valmentajille, huoltajille sekä myös mukana olleille vanhemmille hyvin sujuneestä päivästä!

Samalla kiitos kuluneesta kaudesta myös yhteiskumppaneillemme!
- Millpoint
- Laaturo
- Auranmaan Tilitiimi
- SunSali
- Deliverde
- Havec
- Kyheröisen Kanala

Joukkue kokoontuu vielä kerran ennen kesälomia kun vietämme kauden päätöstä Leaf Arenalla LA 4.5 sählyn ja saunomisen merkeissä.
Alla kuvia turnauspäivän tapahtumista.
Kuvat: Teemu Sinkko ja Teuvo Arvola

Joukkueenjohtaja
Mika Hörkkö




Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki