Julkaistu: 03.10.2018 00.00

Sähköpostitiedote 3.10.2018

Tervetuloa TarU Hockeyn kiekkoeskariin tulevana lauantaina! Tässä viestissä infoa kiekkoeskarin aloitukseen.

SAAPUMINEN HALLILLE
Suosittelentulemaan jäähallille ajoissa, että lapsi ehtii tutustua ympäristöön ja ehditte pukemaan varusteet rauhassa. Ohjaus alkaa n. 10:05 ja jäälle pääsee luistelemaan 10 minuuttia aikaisemmin. Mikäli luistimet kaipaa teroitusta, niin tule hallille jo 9:30 sillä teroituspisteellä on avauskerralla ruuhkaa!


KIEKKOESKARIN SIVUT
Kiekkoeskarin sivut löytyy osoitteet www.taru.fi/jaakiekko --> joukkueet -->kiekkokoulu --> kiekkoeskari tai suoraan https://www.taru.fi/jaakiekko/joukkueet/3428


ALOITUSOPAS
Kiekkoeskarin aloitusoppaasta löydät infoa kiekkoeskariin, joka löytyy kiekkoeskareiden sivuilta. Tutustu siihen ennen aloitusta.

HARJOITUSPAIDAT
Harjoituspaidat jaetaan kiekkoeskarin kolmannella kerralla.

KIEKKOESKARI PUKUKOPPI
TarU Hockeylla on käytössä JOPOX-toiminnanohjausjärjestelmä. Myös kiekkoeskarilaisilla on käytössä oma pukukoppi, joka toimii kiekkoeskareiden omana tiedotuskanavana. Saat tänään tai olet jo saanut kutsun käyttämään kiekkoeskarin pukukoppia. Sitä kautta voit ilmoittautua harjoituksiin ja tuleviin muihin tapahtumiin sekä seuraat helpoiten kalenteria esim jopox puhelinsovelluksen kautta. Asetuksista pääset päivittämään omia ja lasten yhteystietoja. Mikäli kutsu on hävinnyt yms. niin olethan yhteydessä!

Mukavaa kiekkoeskarin aloitusta! Mikäli sinulle tulee kysyttävää ennen aloitusta, niin olethan yhteydessä!

Ystävällisin terveisin
Lauri Isotalo
050-3423000
isotalo.lauri@gmail.com
TarU
Kiekkoeskari 2011 ja nuoremmat

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki