Julkaistu: 03.10.2018 00.00

Sähköpostitiedote 3.10.2018

TarU Hockeyn luistelukoulu alkaa tulevana lauantaina. Tässä viestissä aloitukseen ja luistelukouluun liittyvää infoa!

SAAPUMINEN JÄÄHALLILLE
Suosittelen tulemaan jäähallille ajoissa, että lapsi ehtii tottumaan ja tutustumaan uuteen ympäristöön rauhassa. Tämä helpottaa huomattavasti harrastuksen aloittamista. Hyvä saapumisaika alussa n. 20-25 min ennen aloitusta, niin ehditte pukemaan luistimet ja varusteet rauhassa.

LUISTELUKOULUN SIVUT
Luistelukoulun sivuille kerätään kaikki info luistelukoulusta. Sieltä löydät aloitusoppaat ja muut ajankohtaiset asiat. Luistelukoulun sivut löytyvät www.taru.fi/jaakiekko --> joukkueet --> luistelukoulu tai täältä https://www.taru.fi/jaakiekko/joukkueet/3430


RYHMÄT
Alkeisryhmä
Aloituskerralla non alkeisryhmä klo 9:00-9:50 ja 10:05-10:55. Voitte valita kumpaan ryhmään haluatte osallistua. Alkeisryhmässä on suositeltavaa että oma aikuinen tai isosisar tulee lapsen kanssa jäälle luistimet jalassa. Turvallisuus syistä jäälle ei saa tulla kengät jalassa!

Alkeis- eli tuoliryhmässä voi käyttää apuna liikkumiseen tuolia. Klo 9:00 alkeisryhmä on VAIN AVAUSKERRALLA ja ainakin toistaiseksi luistelukoulu on kaikille klo 10:00.

Leikkiryhmä
Leikkiryhmä on klo 10:05 jäävuorolla. Leikkiryhmän lapset osaavat jo luistella itsenäisesti ilman tukea. Leikkiryhmän opetuksen toteuttaa ohjaajakoulutukseen saaneet TarU Hockeyn ladyt joukkueen pelaajat suunnitellun ohjelman mukaan. Opetusteemat ovat katsottavissa luistelukoulun sivuilla.


SEURAPASSI
Valitettavasti seurat eivät voi enää tehdä ryhmävakuutusta, joten jokaisen on ostettava itse henkilökohtainen SEURAPASSI. Seurapassi maksaa 2€, joka sisältää vakuutuksen. Seurapassin voit ostaa täältä https://finhockey.lisenssikauppa.fi/shop/ . Ostamiseen menee n. 2 minuuttia.


LUISTIMIEN TEROITUS
Ensi lauantaina on mahdollisuus teroittaa luistimet. Teroitus on mahdollista 8:30-12:00 välisenä aikana. Teroitusmaksu on 3€ ja tuotto käytetään junnukiekon tukemiseen. Tule teroitukseen ajoissa, sillä aloituskerralla teroituksessa on ruuhkaa!

Mukavaa luistelukoukun aloitusta ja nähdään lauantaina! Olethan yhteydessä jos sinulla on kysyttävää!

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki