HIPPO kiekkoiluleikkikoulu
Julkaistu: 24.11.2018 00.00

HIPPO kiekkoiluleikkikoulu

HIPPO kiekkoiluleikkikoulu on pienille lapsille tarkoitettu jäällä tapahtuva liikuntaleikkikoulu. Ohjeellisesti kiekkoiluleikkikoulu on 2013 ja nuoremmille lapsille, mutta mukaan voi myös tulla myös vanhempia luistelussa tukea tarvitsevia lapsia.

Jäävuoro

HIPPO kiekkoiluleikkikoulun jäävuoro on lauantaisin klo 9:00-9:50. Kiekkoiluleikkikoulun kausi alkaa 12.1.2019 ja päättyy maaliskuun loppupuolella.

Varusteet

Varusteeksi riittää luistimet, ristikollinen kypärä, paksut käsineet ja maila. Vakuutus edellyttää kaulasuojan käyttämistä. Myös muista jääkiekon varusteita saa omatoimisesti pukea.

Ohjelma

Ohjelma vastaa luistelukoulun alkeisryhmän opetusta, mutta jäällä touhutaan myös mailan sekä kiekkojen kanssa. Ohjelmassa on leikkien, luistelun alkeisopetuksen lisäksi myös pelejä. Opetus on "lapsi-aikuinen" - tyyppistä toimintaa joten on suositeltavaa että oma äiti, isä tai isosisar on tukemassa lapsen harrastusta. Lapsi voi myös osallistua ilman huoltajaa, mikäli lapsi osaa liikkua luistimilla itsenäisesti tukea vasten.

Ilmoittautuminen ja maksu

Ilmoittautua voit TÄÄLLÄ . Lähetämme sähköpostilla laskun toiminnan alettua. Voit peruttaa lapsen osallistumisen 1-2 kokeilukerran jälkeen, mikäli lapsi ei pidä harrastuksesta. Peruutus tehdään sähköpostilla (isotalo.lauri@gmail.com), viestissä tulee olla lapsen nimi.

Lisätietoa

Lauri Isotalo
050-3423000
isotalo.lauri@gmail.com



Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki