Julkaistu: 10.01.2019 00.00

Sähköposti infotiedote 10.1.2019

TarU Hockeyn kiekkoiluleikkikoulu alkaa lauantai 12.1.2019 klo 9:00. Tervetuloa mukaan!



OHJELMA
Leikkikoulun tavoite on kehittää lasten luistelutaitoja nimensämukaisesti leikkien, pelin ja tehtävien avulla. Ohjaus vastaa luistelukoulun tuoliryhmää, mutta jäällä liikutaan mailan kanssa tai ilman.



OMA VANHEMPI JÄÄLLE
Suositeltavaa on, että oma aikuinen osallistuu lapsen kanssa harjoituksiin jäälle luistimet jalassa. Aikuinen voi olla myös esim. isoveli joka tukee pienen pelurin alkua. Myös ilman aikuista voi tulla, mutta silloin olisi hyvä että lapsi osaisi välttävästi luistella edes tukea käyttäen. Leikit ja pelit on suunniteltu niin, että touhutaan yhdessä.Turvallisuussyistä jäälle ei saa aikuistet tulla kengät jalassa!

VARUSTEET
Varusteeksi riittää kypärä, paksut käsineet ja luistimet. Vakutuus edellyttää kaulasuojan käyttöä ja kypärään suositellaan ristikkoa. Aikuisille tulee olla kypärä päässä. Varusteita voi pikkuhiljaa hankkia lisää innostuksen kasvaessa esim. kirpputoreilta tai ostoskeskusten hyllyiltä.

LUISTIMIEN TEROITUS
Lauantaina on mahdollisuus teroittaa luistimet niin aikuisilla kuin lapsilla 3€ hintaan. Todennäköisesti saadaan huoltaja paikalle ennen jäävuoroa, mutta viimeistän jäävuoron jälkeen luistimet voi teroittaa.


MAKSUT & MAILA
Uusien osallistujien maksu lähetetään sähköpostilla tammikuun aikana. Luvattu maila on noudettavissa maksun jälkeen, joten varaudu lauantaina ottamaan vielä vanha maila mukaan. Mailoja on myös mahdollista lainata.

Nähdään jäähallilla!

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki