Julkaistu: 28.01.2019 00.00

Sähköpostitiedote

Äijälätkä vuorot alkaa torstai 10.1.2019. Vuoro on 16:30-17:30 ja jäälle pääse jo aikaisemmin. Ajankohta on mahdollisesti aikainen työpäivän jälkeen, mutta koitetaan saada pelit käyntiin viimeistään 16:40. Vuorot jatkuvat aina huhtikuun ensimmäiselle viikolle asti.

Mukaan on tähän mennessä ilmoittautunut 23 äijää! Lähtötaso on varmasti kirjavaa, mutta ei anneta sen häiritä. Jääkiekko on aina hauskaa.

Pukukoppi
TarU Hockeyllä on käytössä jopoxin pukukoppi palvelu. Pukukoppi on ryhmän sisäinen viestinä kanava, jossa voi esim. ilmoittautua tapahtumaan tai lähettää viestejä ilmoitustaulun kautta. Olen lähettänyt kaikille kutsun pukukoppiin. Jos on ongelmia kirjautumisessa, niin laita viestiä. Jopoxin käyttöön on myös sovellus, joka on ladattavissa puhelimeen. Käyttö ei tietenkään ole pakollista mutta suotavaa jotta tiedämme vähän osallstujamääriä ennakkoon.

Maalivahdit on merkattu pukukopin ilmoittautumiseen omalla värillä.

Varusteet
On suositeltavaa että on jääkiekkovarusteet puettuna. Kypärä on ehdottoman pakollinen varuste!

Pelipaidat
Pelataan tummilla ja vaaleilla paidoilla. Katsotaan pelien alussa että värit menee tasan. Varaan myös muutaman varapaidan jos itseltä ei löydy paitaa/vaihtopaitaa.

Maksut
Lähetän äijälätkän maksut sähköpostilla 2-3 viikon sisällä. Mikäli et jatka ryhmässä, niin ilmoita siitä mahdollisimman nopeasti. 1-2 kertaa voi kokeilla ennen maksuvelvoitetta. Toistaiseksi ei ole kertamaksu mahdollisuutta.

Jos tulee kysymyksiä, niin ole yhteydessä!

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki