F2 ja RNK harjoittelivat vuoroin vieraissa
Julkaistu: 06.10.2019 00.00

F2 ja RNK harjoittelivat vuoroin vieraissa

TarU:n F2 joukkue pääsi vihdoin myös vieraspelien tunnelmaan, kun joukkue kohtasi viikko sitten sunnuntaina Raision Nuorisokiekon Kerttulan jäähallissa. Sateisena aamuna joukkueesta huokui asiaankuuluvaa vieraspelijännitystä, jota purettiin yhteisessä alkulämmittelyssä. Jäällä hirvijunioreiden alkujännityksestä ei ollut enää tietoa vaan peli kulki aiempien harjoitusotteluiden tapaan hyvin.

Samat joukkueet ottivat toisistaan uudelleen mittaa heti seuraavana viikonloppuna, tällä kertaa Tarvasjoella. Tänään pelatuissa otteluissa joukkueet saivat hyvän vastuksen toisistaan ja pelit pelattiin hyvällä sykkeellä sekä reilulla asenteella. TarU:n molemmissa peliryhmissä nähtiin hienoja kuvioita ja oivaltavia syöttöjä. Ilahduttavaa oli, että kotijoukkueessa onnistumisia tuli laajalla rintamalla. Se oli omiaan lisäämään koko joukkueen pelihuumoria ja yhteishenkeä.

Molemmissa pelitapahtumissa F2 -joukkuetta oli täydentämässä innokkaita pelureita niin F1- kuin G -junioreista. Yhteistyö yli joukkuerajojen kantaakin varmasti hedelmää jatkossakin.

F2 -joukkueen voittoisasti sujuneet harjoituspelit saavat jatkoa varhain ensi viikon sunnuntaina, kun joukkue suuntaa TuTo:n vieraaksi Varissuon jäähalliin.

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki