F2 hallitsi vieraskoitosta, kotona kauden ensimmäiset tappiot
Julkaistu: 23.11.2019 00.00

F2 hallitsi vieraskoitosta, kotona kauden ensimmäiset tappiot

TarU:n F2 -joukkue on marraskuun aikana jatkanut kauttaan sekä Somerolla että kotona Tarvasjoella.

Marraskuun ensimmäisenä sunnuntaina joukkue matkasi vierasotteluun Somerolle. Reissu varmasti hieman jännitti pieniä pelureita, sillä sekä vastustaja SoPa että Someron jäähalli olivat joukkueelle entuudestaan vieraita. TarU:n peli kulki kuitenkin uudessa ympäristössä mallikkaasti ja kotiintuomisina oli makeat voitot. Tsemppikiekot menivät Leolle ja Rasmukselle.

Muutaman viikon tauon jälkeen Leijonaliiga jatkui 23.11. kotipelillä TuToa vastaan. Sekä joukkueen runkopelaajat että G -junioreista tulleet vahvistukset saapuivat hallille luottavaisin mielin, mutta pelitapahtuman edetessä harjoiteltiin myös tappion sietämistä. TarU:n molemmat peliryhmät taipuivat päivän toisessa ottelussa, toisesta ryhmät hoitivat voitot kotiin. Päivä tarjosi sopivassa suhteessa oppia ja onnistumisia! Pelien lopuksi tsemppikiekoista iloitsivat Urho ja G -junioreista vierailulla ollut Aapo.

Ensi viikonloppuna joukkue on tiiviisti kiekkoelämän pyörteissä sekä Tarvasjoella että Forssassa. Leijonaliiga jatkuu sunnuntaina 1.12. vierasottelulla FoPS:a vastaan ja lauantaina 30.11. F2 on mukana TPS -naisten liigaottelussa Tarvasjoella.

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki