F2 totutteli turnaustunnelmaan Riihimäellä
Julkaistu: 19.01.2020 00.00

F2 totutteli turnaustunnelmaan Riihimäellä

F2 -junioreiden joululoman kohokohta oli edessä sunnuntaina joulukuun 29.päivä, kun joukkue suuntasi Kiekko-Nikkareiden järjestämään turnaukseen Riihimäelle. Joukkueen ensimmäinen vierasturnaus sai perhoset pörräämään niin pelaajien, toimihenkilöiden kuin vanhempien vatsanpohjissa. Heti aamutunneilla bussissa kuuluikin odottava ja iloinen puheensorina. Edessä oli eittämättä yksi kiekkosyksyn kohokohdista!

Joukkue osallistui turnaukseen kahdella peliryhmällä ja pelejä oli molemmilla peliryhmillä yhteensä neljä. Vastaan luistelivat Kiekko-Vantaa, HAKI Nummelasta, Pelicans Lahdesta sekä turnauksen järjestäjä Kiekko-Nikkarit Riihimäeltä. Turnauspäivä tarjosi TarU:n peliryhmille voittoja, tappioita ja yhden tasapelinkin. Päivän lopuksi jaetut turnausmitalit lämmittivät kaikkien pelaajien mieltä.

Aamuvarhaisella alkanut päivä tarjosi koko joukkueelle paljon oppia ja mieleenpainuvia kokemuksia. Pelien lomassa kerrottiin vitsejä, suunniteltiin toimivia pelikuvioita ja ruokailtiin yhdessä. Valmennus ja huolto huolehtivat siitä, että pelaajien päivä sujui saumattomasti, pelaajat tekivät parhaansa jäällä ja vanhemmat elivät peleissä mukana katsomossa. Mukana oli myös joukkueen pehmoinen hirvimaskotti, joka piti tarpeen vaatiessa pukukoppia silmällä. Yhteispeliä kaikkinensa! Päivän päätteeksi bussissa seurattiin tiiviisti Suomen Nuorten Leijonien MM -turnausta, herkuteltiin hieman ja kerrattiin päivän tapahtumia. Kotiin lähtiessä kaikilla F2 -pelureilla taisi olla sama ajatus siitä, että turnaushuumaa pitää päästä kokemaan toisenkin kerran.



Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki