Tyttökiekkojoukkue!
Julkaistu: 02.05.2019 00.00

Tyttökiekkojoukkue!

Syksylla 2018 aloitetut tyttökiekkotapahtumat ovat tuottaneet tulosta ja mukaan on saatu yhteensä yli kymmenen tyttöä. Tämän myötä TarU Hockey perusti oman tyttöjoukkueen marraskuussa 2018!

Ilmoittaudu mukaan tyttökiekkojoukkueeseen TÄÄLLÄ!

Tyttöjoukkue harjoittelee syksystä alkaen kerran viikossa. Päämäärä on asetettu syksyllä alkavaan F2-2011 syntyneiden sarjaan johon tarkoitus on ilmoittaa tytöistä oma peliryhmä pelaamaan leijonaliigaa! Tyttöjen harjoittelu toteutetaan täysin lasten ehdoilla kannustavassa ilmapiirissä. Harjoittelussa huomioidaan erityisesti monipuolisuus ja se toteutetaan mm. erilaisten leikkien, kisojen ja helppojen tehtävien muodoissa.

Tyttöjoukkue kootaan 2008-2012 syntyneistä pelaajista. lmoittautumisen jälkeen olet tervetullut tutustumaan harjoituksiin miltä hauskanpito tuntuu kivoissa Jiinan ohjaamissa harjoituksissa ja kahden harjoituskerran jälkeen voit päättää jatkatko harrastusta!

Harjoitusajat:

Tytöt harjoittelevat kauden aikana kerran viikossa keskiviikkoisin. Toiminta käynnistyy elokuussa. Kausi jatkuu huhtikuulle asti!

Harjoitukset keskiviikkoisin klo 16:55-17:45

Kauden aikana järjestetään Hirviliiga turnauspäiviä, joissa Tytöt pääsevät pelaamaan toisiaan vastaan yhdessä seuran kiekkoeskarin, G-Junioreiden ja kiekkokoululaisten kanssa.

Varusteet:

Ensimmäisillä tutustumiskerroilla pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu kypärä, kaulasuoja, maila, jääkiekkohanskat ja tietenkin luistimet. Mikäli lapsi on mukana säännöllisesti suosittelemme muidenkin suojusten käyttöä jo pelkästään turvallisuuden takia. Peleissä tulee olla täysi jääkiekkovarustus. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, joilla pääsee halutessaan kokeilemaan.


Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki