Julkaistu: 04.11.2019 00.00

Sähköpostitiedote 4.11.2019

Kausi on hyvässä vauhdissa ja paljon on myös tullut edistystä jäällä lasten kanssa. Tässä muutama ajankohtainen ja yleinen ifo:

VAKUUTUS/SEURAPASSI
Muistutan että luistelukoululaisten tarvitsee itse hankkia 2€ arvoinen vakuutus/pelipassi suomisportin verkkokaupasta. Valitettavasti emme pysty niitä yhteisesti lunastamaan. Lunastaminen on helppoa ja nopeaa. Lisätietoa täällä https://www.taru.fi/jaakiekko/joukkueet/4765/uutis...

La 9.11.2019 KIEKKOILLAAN JA PELATAAN
Tulevana lauantaina normaalin ohjelman lisäksi on myös vapaata pelailua. Voitte halutessanne ottaa oman mailan mukaan ja haastaa vaikka iskän peleihin jäälle isänpäivän kunniaksi. Mailoja on myös tarvittaessa lainaksi.

JUOMATAUKO
Olemme varanneet lämmintä mehua vain pienille luistelijoille eli alkeis- ja tuoliryhmälle. Leikkiryhmäläiset voivat ottaa halutessaan oman juomapullon mukaan. Osasyynä on myös vaihtoaition ruuhkautuminen jos kaikki on juomatauolla samaan aikaan.

KIEKKOILULEIKKIKOULU ALKAA!!
Perheen pienimpien kiekkoiluleikkikoulu alkaa 16.11.2019. Leikkikoulu on lauantaisin klo 9:00 - 9:50. Luistelukoulusta voi samalla maksulla siirtyä kiekkoilun pariin tällä lomakkeella https://www.taru.fi/jaakiekko/lomake/436/luistelu-... . Leikkikoulun ohjattu toiminta vastaa alkeisryhmän toimintaa, mutta touhutaan kiekkojen ja mailojen kanssa. (Luistelutaitoiset voivat vaihtaa luistelukoulusta kiekkoeskariin samalla lomakkeella)

PS. Olettehan muistaneet ilmoittautua S-ryhmän seurabonusjärjestelmään. Nyt alkaa olla viimeinen aika ilmoittautua tämän vuoden osalta. Menettämättä omia bonuksia, tuet rekisteröitymällä seuran junnutoimintaa huomattavasti. https://www.tokseurabonus.fi/ilmoittaudu/

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki