Kiekkoeskari
Julkaistu: 09.04.2019 00.00

Kiekkoeskari

Kiekkoeskarissa liikutaan monipuolisesti jäällä!

Kiekkoeskari alkaa lokakuun alussa ja on luistelukoulun jäävuoron yhteydessä. Kiekkoeskari on suunnattu 2012 syntyneille ja nuoremmille lapsille jotka ovat kiinnostuneita pallopeleistä, luistelusta, liikunnallisista leikeistä ja pelaamisesta. Kiekkoeskarissa harjoitellaan lasten ehdoilla pelaten, leikkien ja lajitaitoja harjoitellen. Kiekkoeskariin osallistumisen edellytys on vähintään noin 10 metrin luistelutaito ilman tukea. Lapsi voi myös aloittaa harrastuksen luistelukoulussa, josta voi siirtyä ilman uutta maksua kiekkoeskariin.

Kiekkoeskarin kauden hinta on vain 99€, joka pitää sisällään harjoitukset, pelit ja hienon leijona-kiekkokoulu harjoituspaidan! Muista että lmoittautumisen jälkeen olet tervetullut tutustumaan kiekkoeskarin harjoituksiin ja kahden harjoituskerran jälkeen voit päättää jatkatko harrastusta!

Kevätkauden (11.1-21.3) 2020 hinta 49€.

Ilmoittaudu mukaan kiekkoeskariin TÄÄLLÄ!

Kiekkoeskari maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli lapsi ei jatka harrastusta kokeilukertojen jälkeen, voit anoa maksun takaisin lomakkeella

Harjoitusajat:

Kiekkoeskari on kerran viikossa lauantaisin klo 10:00-11:00 5.10.2019 alkaen. Kevätkausi alkaa la 11.1.2020 ja jatkuu maaliskuulle asti!

Kauden aikana järjestetään Hirviliiga turnauspäiviä joissa kiekkoeskarilaiset pääsevät pelaamaan oikeita pelejä toisiaan vastaan yhdessä seuran G-junioreiden ja kiekkokoululaisten kanssa.

Kiekkoeskarin toimintaan voi tulla mukaan koko kauden ajan!

Varusteet:

Pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu kypärä, kaulasuoja, maila ja tietenkin luistimet. Suosittelemme kuitenkin muidenkin suojusten kuten polvi- ja kyynärsuojusten käyttöä. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, joilla pääsee halutessaan kokeilemaan.

Seurapassi eli Vakuutus

Seurapassi maksaa 2€, jonka pelaajan on hankittava henkilökohtaisesti. Seurapassi toimii vakuutuksena. Seurapassin pääset ostamaan TÄÄLTÄ

Ohjaajat:

Kiekkoeskarin vastuuohjaajana toimii seuran Junioripäällikkö Petteri Rauhala. Muut ohjaajat ovat lasten vanhempia ja kiekkoeskarin ryhmä tulee olemaan suuri tälläkin kaudella joten apukäsiä tarvitaan varmasti. Seuran toiminnassa tarvitaan aina myös innokkaita vanhempia ja laadukas lasten urheilutoiminta rakentuu seuran ja perheiden yhteistyöllä ja sen vuoksi toivotamme lasten liikunnasta innostuneet vanhemmat tervetulleiksi mukaan jäälle!

Yhteystiedot

Petteri Rauhala
TarU Hockey Junioripäällikkö
0440533711
junioripaallikko.taru@gmail.com

Lauri Isotalo
TarU Hockey Toiminnanjohtaja
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki