Julkaistu: 10.10.2019 00.00

Sähköpostitiedote 10.10.2019

Hippo-kiekkoeskari käynnistyi lauantaina ja jää vilisi innokkaita pelureita! Tässä muutama ajankohtainen tiedote.


HARJOITUSPAIDAT
Lapset joilla ei ole vielä TarU Hockeyn kiekkokoulu harjoituspaitaa, niin sellaisen voi lunastaa itselleen lauantaina harjoitusten yhteydessä. (Edellytys on, että kiekkoeskarin maksu on maksettu) Paitoja on varattu vain niille, joilla ei vielä paitaa ole.


NIMI KYPÄRÄÄN
Haluamme antaa lapselle omalla etunimellä palautetta onnistuneesta suorituksesta. Kirjoita lapsen etunimi esim. maalarin teipillä kypärään otsan kohdalle, niin se on mahdollista. Teippiä on lainassa lauantaina myös hallilla.


JÄKISTAVARA POP-UP Myymälä
Lauantaina kahviossa on jäkistavaran myymälä. Myynnissä on halvalla varusteteippiä, erkkaria, t-paitoja, lippiksiä, mailoja, jääkiekkohousuja ym.. Tervetuloa ostoksille! Lisätietoa edullisista hinnoista täällä https://www.taru.fi/jaakiekko/uutiset/32624/jakist...


KIEKKOESKARISTA G-JUNNUIHIN
Moni on löytänyt jääkiekosta kivan harrastuksen. Mikäli jäkis olisi myös jatkossa säännöllinen harrastus, niin voit ilmoittaa lapsesi ikäluokkatoimintaan. Se tapahtuu helposti täällä https://www.taru.fi/jaakiekko/joukkueet/4767/uutis... Uutta maksua ei enää tule eskarilaskun jälkeen tästä kaudesta. G-junnuista lisäinfoa yläpalkin kohdasta joukkueet.

Muista nykäistä hihasta tai laita kyselyä jos jokin asia askarruttaa!

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki