Leirikirje 2020
Julkaistu: 14.07.2020 00.00

Leirikirje 2020

Rennosti Täysillä kiekkoleiri on leiri, jossa tuodaan jääkiekon parhaat puolet esille!

Kaverit, yhteishenki, ryhmässä toimiminen sekä itsensä haastaminen ovat jääkiekon lisäksi keskiössä. Tavoitteena on tarjota jokaiselle leiriläiselle unohtumaton viikko! Näiden lisäksi tavoitteena on oppia myös jääkiekon lajitaitoja sekä kokea pelaamalla oppimisen elämyksiä. Onnistuneen leirin takaavat motivoituneet sekä kokeneet leirivalmentajat, jotka haluavat jokaiselle leiriläiselle unohtumattoman leirikokemuksen.

Leiri järjestetään poikkeusoloissa Koronaviruksen takia ja olemme huomioineet turvallisen leireilyn ohjeet parhaamme mukaan. Näitä ovat esimerkiksi riittävä käsihygieniä. Lisäksi leiriläiset liikkuvat leiriviikon aikana laajemmalla alueella eivätkä kaikki toiminnat ole jäähallin ympäristössä. Tutustu myös henkilökohtaiseen ohjeistukseen taudin leviämisen estämiseksi!

LEIRIN SISÄLTÖ

  • 2 x jääharjoitus/päivä
  • Lounas & välipala
  • Jääkiekkoilijan taitoharjoitukset
  • Lajikokeilut (toiminnallinen harjoittelu, yleisurheilu & frisbeegolf)
  • Muut aktiviteetit
  • Leirin maalivahtivalmentaja kiertää ryhmien mukana leiriviikolla

HARJOITUSRYHMÄT

Muodostamme leirillä viisi n. 20–30 pelaajan ryhmää ennakkoon ilmoittautumisten perusteella. Ryhmiä muodostettaessa huomioimme ikäluokan, kaveritoivomukset ja arvioidun taitotason. Maalivahdit kulkevat ryhmien mukana, mutta heille on varattu oma pukeutumistila. Ryhmät julkaistaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Leiriin liittyvät Koronavirusohjeet

  • Älä saavu leirille kipeänä tai älä tuo lasta leirille kipeänä
  • Desinfioi kädet aina jäähallin desifiointipisteellä saapuessasi leirialueelle. Pelaajat pesevät kädet pukukoppien vessoissa ja käyttävät koppien käsidesipisteitä
  • Ryhmien valmentajat ohjeistavat ja valvot leiriläisten hygieniaa esim. ruokailujen ja leiripäivän aikana.
  • Mikäli lapsesi sairastuu leirin aikana Koronaviruksen kaltsaisiin oireisiin, niin ilmoita siitä välittömästi leirijohdolle.
  • Lapsen sairastuttua leirillä ohjaamme lapsen Korona evakuointipisteelle lepäämään, josta lapsen voi noutaa ohjeiden mukaan.
  • Vanhemmat eivät saa oleilla/mennä pukukoppeihin ilman ryhmän vastuuohjaajan lupaa. Erikseen voidaan nimetä koko viikon henkilöt leirin puolesta, jotka voivat auttaa pienten ryhmässä luistimien sitomisessa. Jäljitystilanteissa leirijohdonn tiedossa tulee olla tiedossa henkilöt, jotka ovat olleet lähikontaktissa leirin aikana.

Lue myös THL:n ajankohtaiset ohjeet ja käy video läpi leiriläisen kanssa ennen leiriä.
https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset...


SAAPUMINEN LEIRILLE

Leiri alkaa maanantaina 3.8.2020 klo 7:30 – 8.00 ilmoittautumisella Tarvasjoen jäähallissa. Ennen ilmoittautumista desinfioi kädet viereisellä pisteellä. Tänä vuonna Koronatilanteen vuoksi järjestä leirin yhteistä avausta, vaan leiriavaus tapahtuu leiriläisten kesken ryhmittäin allaolevissa paikoissa. Vanhemmat ovat tervetulleita avaukseen turvavälit huomioiden.

Avaus- ja päätöstilaisuudet

A Ryhmä: Ulkokopin edusta
B Ryhmä: Ulkokaukalo
C Ryhmä: Oheishallin sivusta
D1 Ryhmä: Kuntoportaat
D2 Ryhmä: Jäähallin päädyn nurmikko

Leirijohdon viimeisen leiriinfo tulee sähköisesti leiriä edeltävänä viikonloppuna.

MAJOITUS

Kiekkoleirin majoituskumppani on Herrasmannin maatilamajoitus rauhallisella sijannilla n. 5 km päässä jäähallista. Majoittua voit vaikka koko perheen kanssa lasten viettäessä päivät leirillä. Majoituspaikalla ei ole valvontaa, mutta leirin päivystyspuhelimesta tavoittaa leirijohdon myös majoittumisen aikana. Autamme tarvittaessa majoittua liikkumisessa leiripaikalle aamulla ja takaisin majoitukseen leiripäivän jälkeen.

Kysy leiritarjousta majoituspaikasta! Lisätietoa majoituspaikasta löydät http://www.herrasmanni.fi/

PÄIVÄOHJELMA

Päiväohjelma alkaa n. klo 7:30–8:45 ja päättyy ryhmäkohtaisesti klo 15.00–16.30. Ohjelma julkaistaan ennakkoon heinäkuussa leirin Internet- ja Facebook sivuilla.

Päiväohjelma löytyy TÄÄLTÄ

VARUSTUS

  • OMA JUOMAPULLO!
  • Oheisharjoituksia varten verryttelypuku, urheilukengät, urheilupaita
  • Sadepäivän varalle sadeasu tai vastaava
  • Uimahousut&pyyhe uintiretki päivänä. Jokaisena päivänä peseytymisvälineet ja pyyhe
  • Sähly- ja pihapelimaila
  • Varustehenkari
  • Teräsuojat (kaksi ryhmää pukeutuu ulkokopissa ja kumimatolla saattaa olla kiviä)
  • Kela-kortti tai kuva kelakortista esim. puhelimeen (onnettomuuksien varalle ja lääkärissä asiointia varten)
  • Leirille voi ottaa myös henkilökohtaisen käsidesipullon yhteisten desifiointipisteiden lisäksi.

HARJOITUSPAIDAT

Leirin harjoituspaita värit ovat sininen ja valkoinen. Tarvittaessa saa lainaksi harjoituspaidan, mutta jos sinulla on oma paita edellämainituista väreistä niin ota mukaan.

HUOLTO JA VARUSTEIDEN SÄILYTYS

  • Luistimien teroitus (2 € / pari). Teroituspalvelu maanantai 7:30-10:00. Muina aamuina 8:00-10:00.
  • Varusteiden korjauksiin ja hankintaan liittyvät kustannukset maksaa pelaaja itse.
  • Varusteita voi säilyttää pukukopissa koko leiriviikon

RUOKAILUT

Ruokailut tapahtuvat ryhmittäin Tarvashovissa. Jokaiselle leiriläiselle on varattu lounas ja välipala ja ruuan leirille toimittaa Liedon lihakauppa ja lämmittää oma henkilökunta.. Toivottavasti ilmoittautumisen yhteydessä olet muistanut mainita erityisruokavaliosta tai varmista ne vielä ilmoittautuessa leirille leiriaamuna.

VAKUUTUS

Leiriläisellä tulee olla jääkiekkoliiton kautta voimassa oleva sporttiturvavakuutus tai oma henkilökohtainen urheilun/jääkiekon kattava tapaturmavakuutus.

VALOKUVAAMINEN JA TIETOJEN KÄSITTELY

Päivitämme leirin aikana kuvia leiriltä internet-, fb-sivuille. Leirin materiaalia voidaan käyttää myös TarU Hockeyn markkinoinnissa.

Mikäli et halua lapsesi näkyvän leirikuvissa, niin ilmoita siitä etukäteen. Käytämme leiriläisten hienkilötietoja leirin välttämättömiin rekistereihin, tiedotukseen ja valmentajien ryhmälistoihin. Emme välitä listoja eteenpäin ulkopuolisille pl. terveysviranomaiset tarvittaessa.

KAHVIO & OSTOSRAHA

Jäähallin kahviosta voit hankkia pieniä varusteita kuten eristysnauhaa, luistinnauhaa yms. pientä "jääkiekkotavaraa". Kahvio on auki koko leirin ajan aamulla 8:00 - 9:00 ja iltapäivällä 13:00–17:00 palvellen leiriläisiä ja harjoituksia seuraavia vanhempia. Etukäteen on yhteisesti sovittu karkki- juoma tai jäätelörahaksi max. 5€/päivä.

VANHEMMAT

Vanhemmat ovat tervetulleita leiriviikolla jäähallille. Muista noudattaa 1,5m turvavälejä ja desifioida kädet jäähallin pihan käsidesipisteessä! Yläkerran neukkari on vanhempien käytössä esim. etätöiden tekoon. Jäähallin 1GT nettiyhteys on vapaassa käytössä! Vanhemmat eivät saa mennä pukukoppeihin ilman ryhmän vastuuohjaajan lupaa.

LEIRIMAKSU

Leirimaksut lähetetään viikon 31 alussa (27.7.2020). Leirimaksu on tulee olla maksettuna ennen leirin alkua. Leirimaksu voidaan palauttaa lääkärintodistusta vastaan tai esim. karanteenimääräyksen seurauksena.

PÄÄTÖSTILAISUUS

Leirin päätöstilaisuudet pidetään ryhmittäin ohjelman mukaan samoissa paikoissa kuin avaustilaisuus. Vanhemmat ovat tervetulleita ulkona pidettävään päätöstilaisuuteen turvavälit huomioiden.

YHTEYDENOTOT

Kiekkoleiriä koskeviin tiedusteluihin vastaa Lauri Isotalo 050-3423000. Sama numero toimii myös päivystyspuhelimena leirin aikana. Tavoitat helposti myös sähköpostilla.

Kuvia ja tunnelmia leiriltä

Päivitämme leirin aikana internet sivuja johon lisäämme tietoa, kuvia ja tunnelmia leirin aikana. Sivut löytyvät osoitteesta www.taru.fi/jaakiekko . Löydät meidät myös facebookista. www.facebook.com/rennostitaysilla


Terveisin,

Lauri Isotalo
Leirin johtaja
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki