Ilves päätti U-13 Bluen leiriviikonlopun
Julkaistu: 22.08.2021 00.00

U-13 Bluen Satakunnan kierros ja leiriviikonloppu huipentui sunnuntaina Huittisissa pelattuihin kahteen otteluun Tampereen Ilvestä vastaan.

Ilves tarjosi odotetun piinkovan vastuksen tarvasjokilaisille. Pelit tarjosivat tähän mennessä pelatuista pre-season otteluista kovinta vauhtia ja parasta kiekollista peliä. TarU tuli otteluihin kovalla taisteluasenteella ja röyhkeällä peli-ilmeellä. Tamperelaisia ei kumarreltu eikä kummasteltu, vaan lyötiin hanakasti kiekkoa vastustajan maalia kohti pelin ensi sekunneista alkaen.
1-1 tasatilanteessa mentiin aina toisen erän loppuminuuteille saakka jolloin Ilves pystyi tekemään 2-1 johtomaalin.

Kolmannessa erässä Ilves pystyi TarU:n armottomasta taistelusta huolimatta tekemään pari maalia lisää ja ottelu päättyi Ilveksen 4-1 voittoon.

Ensimmäisen ottelun jälkeen vedettiin henkeä vajaa pari tuntia ja syötiin makaronilaatikkoa mahat täyteen. Toiseen osa-otteluun TarUn peli-ilme jatkui taistelevana, pyrkivänä ja energisenä, mutta Ilves pystyi siitä huolimatta kairaamaan 5-1 voiton.

Vaikka sunnuntain peleistä kirjattiin tarvasjokilaisille kaksi tappiota, päätä ei ole syytä laittaa pensaaseen vaan päinvastoin. Se minkälaisen vastuksen U-13 Blue antoi yhdelle ikäluokan parhaimmalle joukkueelle, antaa aiheen iloon.

Viikonloppuna taisteltiin, uskottiin, ja ennen kaikkea mentiin eteenpäin!
Ja siinä sivussa pidettiin pirun hauska leiri!

Ensi viikolla harjoitukset jatkuvat maanantain välipäivän jälkeen taas tiistaina ja lauantaina päästään jälleen pelaamaan, tällä kertaa naapurikylän poikia, eli Paimion Hakaa vastaan.