Tervetuloa mukaan U8-2014/2015
Julkaistu: 30.04.2021 00.00

Tervetuloa mukaan U8-2014/2015

Ensimmäinen askel joukkueena!

TarU Hockeyn U8-juniorit on seuran oma joukkue jossa lapset ja vanhemmat pääsevät tutustumaan joukkue toimintaan sekä harjoitusten, että pelitapahtumien muodossa. Harjoitusten lisäksi kauteen sisältyy peliturnauksia sekä pelejä Turun alueella lyhyiden matkojen päässä. U8-junioreiden harjoittelu toteutetaan täysin lasten ehdoilla kannustavassa ilmapiirissä. Harjoittelussa huomioidaan erityisesti monipuolisuus ja se toteutetaan mm. erilaisten leikkien, kisojen ja helppojen tehtävien muodoissa.

Koko kauden hinta on vain 150€ hirvipassi. Hirvipassi maksulla saat harrastaa kesällä 2022 myös jääkiekkoa ja jalkapalloa! Tullessasi mukaan talvella hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen mukaan joukkueeseen tapahtuu täällä https://www.taru.fi/jaakiekko/lomakkeet/2885/ilmoi...

Harjoitusajat

U8-juniorit harjoittelevat kauden aikana kaksi kertaa viikossa. Toiminta käynnistyy elokuussa arkijäävuoroilla. Lauantaivuorot alkavat 2.10.2021 alkaen. Kausi jatkuu huhtikuulle asti!

Keskiviikko 11.8.2021 alkaen klo 16:55-17:45 & lauantai 2.10 alkaen klo 11:00-12:00.

Pelejä U8-juniorit pelaa Turun alueella 1-2 kertaa kuukaudessa lokakuusta kauden loppuun. Nämä pelit ovat erikseen sovittuja harjoituspeli tapahtumia joissa pelataan yleensä kaksi peliä ja tapahtuma kestää paikalle tulosta noin. 2 tuntia.

Kauden aikana järjestetään Hirviliiga turnauspäiviä joissa U8-juniorit pelaamaan toisiaan vastaan yhdessä seuran kiekkoeskari ja kiekkokoululaisten kanssa.

Varusteet

Ensimmäisillä tutustumiskerroilla pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu kypärä, kaulasuoja, maila, jääkiekkohanskat ja tietenkin luistimet. Mikäli lapsi on mukana säännöllisesti suosittelemme muidenkin suojusten käyttöä jo pelkästään turvallisuuden takia. Peleissä tulee olla täysi jääkiekkovarustus. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, joilla pääsee halutessaan kokeilemaan.

Seurapassi/vakuutus

Seurapassi maksaa 3€, jonka pelaajan on hankittava henkilökohtaisesti. Seurapassi toimii vakuutuksena ja Pelipassina eli lisenssinä. Seurapassin pääset ostamaan TÄÄLTÄ

Ohjaajat:

U8-junioreiden vastuuvalmentajina toimivat seuran Junioripäällikkö Petteri Rauhala sekä Vesa Reunanen. Muut valmentajat ovat lasten vanhempia ja U8-junioreiden ryhmä tulee olemaan suuri tälläkin kaudella joten apukäsiä tarvitaan varmasti. Seuran toiminnassa tarvitaan aina myös innokkaita vanhempia ja laadukas lasten urheilutoiminta rakentuu seuran ja perheiden yhteistyöllä ja sen vuoksi toivotamme lasten liikunnasta innostuneet vanhemmat tervetulleiksi mukaan!

Yhteystiedot

Petteri Rauhala
TarU Hockey Junioripäällikkö
0440533711
junioripaallikko.taru@gmail.com

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki