Strategiakausi 2018-2021. YHTEISTYÖ
Julkaistu: 18.12.2018 00.00

Strategiakausi 2018-2021. YHTEISTYÖ

TarU Hockey tekee laajaa ja monipuolista yhteistyötä. Yhteistyötä tehdään niin lajin sisällä kuin kunnan, muiden lajien sekä eri järjestöjen kanssa,


TPS- ja sateenvarjoyhteistyö

TarU Hockey haluaa olla kehittämässä ja vahvistamassa yhteistyötä TPS:n ja muiden sateenvarjoseurojen kanssa. Sateenvarjoyhteistyön merkittävin hyöty on monipuolinen toimihenkilökoulutus ja seurojen keskinäinen kommunikointi. Yhtenävä pelaajapolku mahdollistaa kilpakiekon alkaessa C2-iässä tavoitteellisten pelaajien siirtyminen TPS:n kilparyhmiin.

Lajiyhteistyö

Lajiyhteistyö tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kasvattaa lasten monipuolista liikkumista, niin oman lajin sisällä kuin sen ulkopuolella. TarU Hockey on talviurheiluseura, joka mahdollistaa myös muiden lajien harrastamisen ympärivuoden. Yhteistyötä tullaan tekemään eri lajien kanssa valmennuksen tai koulutuksen muodossa.

Päiväkoti- ja esiopetus yhteistyö

Päiväkoti- ja esiopetus yhteistyötä tullaan jatkamaan ja edelleen vahvistamaan alueen yksiköiden kanssa. Tavoitteena on ylläpitää lasten luistelutaitoa. Keinoina tähän on mm. luisteluohjaajakoulutukset ja järjestettävät luistelutapahtumat ja luisteluretket jäähallille.

Kunta, järjestöt ja yritykset

Kunnan kanssa tehtävä yhteistyö parantaa Tarvasjoen liikuntakeskuksen liikuntapaikkojen kehittämistä ja kunnossapitoa. TarU Hockey on mukana eri hankkeiden kautta kehittämässä omaa toimintaa. Yrityksien kanssa tehtävää yhteistyötä tullaan kehittämään ja tavoitteena on että saatu hyöty on molemminpuolista.

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki