Kiekkoleiri oheislajit 2019
22.2.2019 9:11 Uutiset / Rennosti Täysillä kiekkoleiri

Rennosti Täysillä kiekkoleiri 2019 oheislajit!

Rennosti Täysillä kiekkoleiri tunnetaan laadukkaan jäätoiminnan lisäksi myös kattavasta ja monipuolisesta oheislajitarjonnasta. Tätä kaikkea kivaa on luvassa tulevana kesänä!

Parkour!

Parkour on laji, jossa pyritään liikkumaan mahdollisimman sulavasti, nopeasti ja tehokkaasti paikasta toiseen. Parkourissa pyritään hyödyntämään kaikkia ympäristön esineitä ja rakenteita nopeaan ja katkeamattoman sulavaan liikkeeseen. Parkouraaja voi liikkumisessaan käyttää ”ponnahduslautoinaan” monenlaisia ihmisen tai luonnon muovaamia asioita, kuten kaiteita, seiniä, puita, kiviä, patsaita ja lyhtypylväitä.

Parkouriin kuuluu erilaisia alkuperäisiä tai muista lajeista lainattuja liikkeitä, kuten hyppyjä, laskeutumisia, ylityksiä, alituksia ja seinäponnistuksia. Laji vaatii tekniikkaa, tasapainoa, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Parkourille on ominaista yhteisöllisyys, ja sitä harrastetaan usein ryhmissä. Varusteeksi riittää usein kengät, joissa on riittävä pito. (Wikipedia)

Rennosti Täysillä- kiekkoleiri on tulossa kaksi Parkourin ammattitaitoista ohjaaja opettamaan lajin saloja tässä nuorten suosimassa lajissa! Ohjaajat tulevat Turku Parkour akatemiasta! Hyppää mukaan!

http://www.parkourakatemia.fi/


Pesäpallo!

Pesäpallo on lasten ja nuorten yksi lempi kesälajeista, joka soveltuu erinomaisesti lapsille ja nuorille. Lajissa yhdistyy nopeus, silmä-käsi koordinaatio, pelinlukutaito ja joukkuehenki. Pesäpalloa päästään pelaamaan viime kesänä uudistetulle Tarvasjoen koulun kentälle, joka sijaitsee jäähallin lähistöllä.

   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Toukokuu   »
Kategoriat