Petri Nummelin seuran maalivahtikouluttajaksi!
8.3.2019 9:50 Uutiset / Jääkiekko etusivu

Petri Nummelin seuran maalivahtikouluttajaksi! Joni Lahti jatkaa maalivahtivalmentajana!

TarU Hockeyn tulevien kausien yksi merkittävä painopiste on seuran maalivahtivalmennuksen kehittäminen. Tätä työtä seurassa lähtee vahvasti viemään eteenpäin Petri Nummelin, jolla on vahva kokemus niin maalivahti- kuin joukkuevalmennuksesta. Seuran säännölliset maalivahtijäät ovat olleet maalivahtivalmennuksen keskipiste jo usean vuoden ajan. Maalivahtijäiden lisäksi maalivahtivalmennusta lähdetään viemään joukkueiden arkeen valmentajien välisellä yhteistyöllä. Yksi merkittävä kehitysaskel on maalivahtipolku, jota lähdetään nyt jalkauttamaan ihan pikkujunnuista aina B nuoriin asti. Pääset tutustumaan polkuun täällä https://www.taru.fi/jaakiekko/24277/taru-hockey-ma... Petrin toimenkuvaan kuuluu koko seuran maalivahtivalmennuksen koordinointi, ohjeistus ja kehittäminen.

Petrin lisäksi seuran maalivahtivalmentajana jatkaa Joni Lahti, joka on Petrin apuna seuran maalivahtijäillä sekä mahdollisuuksien mukaan myös joukkueiden harjoituksissa.

Maalivahtipelaamisen olosuhde- ja taloudellinen tuki

Tulevina vuosina seura lainaa jatkossakin E- ja nuoremmille maalivahdeille varusteet varusvarastolta. Varusteita tullaan päivittämään aiempaa useammin, sillä sopivat ja toimivat varusteet ovat kannustavan harjoittelun yksi peruslähtökohta. Puolestaan D2- ja vanhemmille junioreille tullaan jatkossakin antaman taloudellista tukea alemmilla kausimaksuhinnoilla, koska henkilökohtaiset varustehankinnat ovat kenttäpelaajia arvokkaammat.

Seuralle kiekkoleirille maalivahdit pääsevät alennettuun hintaan hiomaan tekniikkaa ennen kauden aloitusta.   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Toukokuu   »
Kategoriat