Joulukuu tarjosi F2 -junioreille roppakaupalla touhua ja tohinaa
Julkaistu: 08.12.2019 00.00

Joulukuu tarjosi F2 -junioreille roppakaupalla touhua ja tohinaa

Tapahtumarikas joulukuu käynnistyi pienten junioreiden osalta marras- joulukuun vaihteessa, kun TPS:n naiset pelasivat liigaottelun Kalpaa vastaan Tarvasjoen jäähallissa. F2 -joukkue oli tapahtumassa mukana, sillä ennen ottelun alkua niin F2 -juniorit kuin TarU:n tyttöjoukkue ottivat liigapelaajat vastaan kaukaloon. Tämän lisäksi ottelun ensimmäisellä erätauolla nähtiin kyseisten joukkueiden välinen näytösottelu. Tapahtuma oli mukava ja moni joukkueen jäsen jäikin katsomaan naisten ottelun loppusummerin soittoon asti.

Yhdessä tekeminen jatkui heti seuraavana päivänä Forssassa pelatun vierasottelun merkeissä. FoPS:a vastaan pelatut ottelut haastoivat TarU:n pelaajia toden teolla, mutta lopulta vierasjoukkueen peliryhmät kaivoivat voitot kaikista mittelöistä. Tasaiset ottelut opettivat joukkueelle jälleen paljon uutta ja kotimatkalle oli mukava lähteä hymyssä suin.

Itsenäisyyspäivän aattona joukkue ja pelaajien kotiväki kokoontuivat Nurmen perheen kotiin viettämään iltaa pikkujoulujen merkeissä. Riisipuuron ja muiden jouluherkkujen lomassa pelaajat ja osa toimihenkilöistä pääsivät ratkomaan visaisia tehtäviä piharakennukseen rakennettuun pakohuoneeseen.Ohjelmanumero oli koko pikkujouluväen mielestä napakymppi ja siitä on riittänyt juttua jälkeenpäin. Pakohuoneidean takana oli isäntäperheen esikoinen ystävineen, kiitos heille! Ilta kului kaiken kaikkiaan leppoisasti hauskoista jutuista ja mukavasta tekemisestä nauttien. Niin lapset kuin vanhemmat saivat varmasti monta mukavaa muistoa!

Syksyn osalta viimeisen Leijonaliiga -ottelunsa joukkue pelasi itsenäisyyspäivän jälkeen lauantaina Loimaan Rocketsia vastaan. Ottelut päättyivät isäntäjoukkueen voittoihin. Tappion karvasta kalkkia F2 -juniorit sen sijaan saivat maistaa harjoitusten yhteydessä pelatussa isät vs. lapset -ottelussa. Häviö kirpaisi kovasti, mutta hetken pohdinnan jälkeen pojat tuumasivat pelaamisen olevan sen verran hauskaa, että luistimet kaivettiin takaisin naftaliinista. Viimeisellä harjoitusviikolla ennen joulua jäällä viiletettiin jälleen tuttuun tapaan hyvillä mielin.

Koko joukkue toivottaa kaikille mukavaa joulunaikaa ja iloa vuodelle 2020!



Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki