Rauhallista joulua ja kiitos vuodesta 2019!
Julkaistu: 20.12.2019 00.00

Rauhallista joulua ja kiitos vuodesta 2019!

Vuosi 2019 alkaa kääntyä loppusuoralle ja on aika summata tapahtumia yhteen. Vuosi on ollut vauhdikas ja täynnä mieleenpainuvia kokemuksia. Niin iloja kuin pettymyksiä, jotka molemmat kuuluvat luonnollisesti urheiluseuran arkeen.

Vuosi on 2019 on jääkiekkojaostolle merkityksellinen. Jääkiekkojaoston määrittämät arvot ja missio kulkeutuvat seurassa vielä pitkään aina uusille toimijoille. Sanat rohkeus, yhteisöllisyys, kunnioitus, avoimuus ja ilo ovat ne termit, joissa haluamme tunnettavuutta. Iso kehtitysaskel koko seuralle on myös rikostaustaotteiden kysyminen toimihenkilöiltä, joka tuo turvallisuutta ja jo itsessään luottamusta toimintaamme kohtaan.

Jaoston harrastajamäärä jatkaa kasvua ja nyt pääsimme jo joulukuussa ylitse neljän sadan kausittaisen harrastajan. Tuttuun tapaan alkuvuodesta mukaan tulee uusia harrastajia koulujen kevätkausille, niin tulemme tekemään kauttaaikojen ennätyksen alkuvuoden aikana. Erityisesti kasvua on tapahtunut aikuisten harrastekiekon puolella uusien äijä- ja ikämiesryhmien kautta. Jääkiekko- ja jääurheilu kuuluu myös naisille, sillä naisia ja tyttöjä toiminnassamme on nopeasti arvioituna jo neljännes.

Vuosi 2020 ja uusi vuosikymmen näyttää ennakkoon hyvin mielenkiintoiselta. Olosuhde- ja toiminnan kehittämisprojektit on laitettu käyntiin ja niistä pääsemme tiedottamaan jo alkuvuodesta. Vierivä kivi ei sammaloidu ja tämä pitää hyvin paikkansa. Oleellista on kuitenkin jaoston perustoiminnan ylläpito ja tähän erityisesti keskitytään joukkuetoiminnan ja pelaajatoiminnan kehittämisellä. Saatu palaute seurakyselyssä osoitti, että olemme jatkaneet oikeata tietä ja olemme saaneet jäseniltä suuntaviivoja lähteä viemään parannuksia arkeen.

Yhtenä isona projektina ensi vuonna lähdemme viemään jääkiekkojaostoa kohti olympiakomitean tähtiseura auditointia. Auditoinnin tavoitteena on varmistaa toiminnan laatu aina harrastajasta toimiston dokumentteihin. Auditointi on iso projekti, johon tulemme tarvitsemaan yhteisömme apua sekä kaikkien toimihenkilöiden yhteistyötä. Monet auditoinnin laatukriteereistä on jo meillä arkipäivää ja nyt on aika saada ne tiivistettyä yhteen toimintamalliin paperille.

Haluan kiittää vuodesta seuran toimihenkilöitä, vanhempia, pelaajia ja yhteistyötahoja sekä henkilöitä! Teette jokainen hienoa työtä lasten, nuorten, aikuisten sekä seuran eteen.


Terveisin,

Lauri Isotalo
TarU Hockey toiminnanjohtaja



Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki