Hall Of Fame valinnat:  VI Markku Pönni & VII Lassi Mellanen
Julkaistu: 08.01.2020 00.00

Hall Of Fame valinnat: VI Markku Pönni & VII Lassi Mellanen


TarU Hockey kunnioittaa kahta pitkän linjan seuraihmistä jääkiekkojaoston korkeimmalla kunnianosoituksella tulevana lauantaina. Valinta TarU Hockeyn Hall Of Fameen on osoitus usean kymmenen ansiokkaasta työstä seuran palveluksessa. Valintoja tehdään hyvin perustellusti ja harkiten.

Markku Pönni - TarU Hockey Hall Of Fame valinta #6

Markku Pönni on ollut aktiivinen seuraihminen jo kuudella eri vuosikymmenellä edustustasolla, kun Tarvasjoen Urheilijat alkoi ottaa isoja harppauksia kohti alueen isoksi seuraksi. Rakas harrastus jääkiekon sekä myös jalkapallon parissa on jatkunut aina 2020 luvulle asti. Viime vuosikymmenet Markku on toiminut ansiokkaalla toiminnallaan edustusjoukkueen tinkimättömän luotettavana huoltajana. Markun ura Tarvasjoen Urheilijoissa sekä TarU Hockeyssa ei lyöydä vertaistaan ja ihmetellä saattaa jos viiden vuosikymmenen ylittäneitä löytyy joskus lisää. Markkua on luonnehdittu laajalti edustusjoukkueen nykyisten ja entisten pelaajien toimesta avuliaaksi, reiluksi, rauhoittavaksi ja erittäin positiivista energiaa tuovaksi henkilöksi.


Jääkiekkoilija Markku Pönni

Lassi Mellanen - TarU Hockey Hall Of Fame valinta #7

Lassin ensiaskeleet seurassa ulottuvat aina 70-luvulle asti, jolloin Lassi on ollut aktiivisesti mukana kantavana voimana kylän jalkapallo ja jääkiekkotoiminnassa. Oman pelaamisen jälkeen Lassi on toiminut pitkään TarU Hockeyn juniorijoukkueiden ja edustusjoukkueeen valmentajana sekä kiekkoleirin rehtorina. Lassi muistetaan menestyvänä valmentajana, joka omalla esimerkillään johdatti useat ikäryhmät alueen kärkitaisteluihin. Valmennustyön ohella Lassi on ollut mukana Tarvasjoen Urheilijoiden hallitustyöskentelyssä ja myös sen osalta vienyt seuran toimintaa ansiokkaasti eteenpäin.


Lassi Mellanen kuvassa neljäs vasemmalta.

KUTSU!

Hall Of Fame palkinnot jaetaan jäällä tapahtuvassa seremoniassa lauantaina 11.1.2020 klo 16:25. Ennen seremonian alkua kutsumme Markun ja Lassin viime uran aikaisia pelaajia, gollegoita, ystäviä, valmentajia ja ystäviä juhlistamaan kakkukahvitilaisuuteen jäähallin neuvottelutilaan klo 15:45 alkaen.


Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki