Kauden 2020-2021 valmistelut hyvässä vauhdissa!
Julkaistu: 28.02.2020 00.00

Kauden 2020-2021 valmistelut hyvässä vauhdissa!

Kevät aurinko paistaa ja kalenteri kääntyy maaliskuulle. Perinteiseen tapaan aika on toimistolla kiireistä kun katseet on käännetty jo tulevaan kauteen. Ajanjakson aikana normaalin arjen lisäksi keskutellaan paljon nykyisten joukkueiden valmentajien sekä valmennusryhmien kanssa kuluneen kauden tapahtumista ja miten joukkueiden arkea voidaan jatkossa kehittää. Parhaimmillaan joukkuekartta on suuri palapeli, jossa jokainen pala on liitettävä toisiinsa kiinni.

TarU Hockey on kasvattanut viimeisen kolmen vuoden aikana jokaisena vuonna joukkuemääräänsä. Sarjoissa pelaavia pelaajia on tällä hetkellä n. 160. Kun lasketaan joukkuepolulla mukana olevat G-juniorit mukaan, niin pelaajia on lähemmäs toistasataa. Kaudella 2016-2017 pelaajamäärä oli vielä n. 120. Olemme pystyneet viime vuosina varmistamaan jokaiselle harrastajalle harrastuspaikan ja näin tulee tapahtumaan myös tulevalla kaudella. Jääkiekkoliiton sarjatoiminta antaa tähän hyvät puitteet seuroja koskevilla helpotuksilla. Tässä kohtaa ei pysty vielä täysin sanomaan onko joukkuerunko sama kuin kuluneella kaudella, mutta lähtökohtaisesti se on tavoite. Uutena joukkueena polulle tulee F2-2012 joukkue ja pitkälle kentälle siirtyy pelaamaan 2010 ikäryhmä.

Nuorten sarjojen muutokset sopivat TarU Hockeylle hyvin. Uudet U19 & U17 sarjat eivät muuta suunnitelmia. Käytännössä B2 nuoret pelaaa tulevalla kaudella 2002-2003 syntyneiden kanssa ja U17 nuoret 2004-2005 syntyneiden sarjassa. Nuorten osalta lähivuosien yksi iso tavoite on tiivistää valmennuksellista yhteistyötä edustusjoukkueen sekä nuorten joukkuiden välillä. Tämä antaa mielenkiintoisen kehitysmahdollisuuden nuorille päästä myös miesten pelien maailmaan suunnitelmallisesti oman laadukkaan toiminnan lisäksi. TarU Hockey on keskittänyt panosta pieniin kiekkoilijoihin ja erinomaiset tulokset puhuvat puolestaan pelaajamäärän isona kasvuna. Tulevaisuudessa huomio jaetaan yhä enemmän ja enemmän myös nuorten ryhmiin junioripolun alkua unohtamatta.

Tulevan kauden joukkueista tiedotetaan ennen kauden loppua jokaisen joukkueen osalta vanhempainpalaverin tai tiedotteen muodossa. Tärkein info on, että ohjattu kesäharjoittelukausi alkaa E2- ja vanhemmilla junioreilla toukokuussa ja jäharjoittelukausi elokuussa. Kokonaisarviolta noin 75% tulevan kauden kuvioista on jo sovittuna ja loput sovitaan maaliskuun aikana.

Pitää sitä nyt yksi sopimus paljastaa jo helmikuussa ;) Tässä kohtaa voin jo paljastaa, että seuran maalivahtivalmennus jatkaa hyvää kehitystyötä myös ensi kaudelle. Maalivahtikouluttajana jatkaa Petri Nummelin ja hänen apunaan Joni Lahti. Panostus maalivahtivalmennukseen on tuonut tulosta ja tätä tietä on erittäin tärkeää jatkaa myös jatkossa. Seuran molarijäillä käy tällä hetkellä 15-20 maalivahtia säännöllisesti!

Pelaajaksi Taru Hockeyhin?

TarU Hockey haluaa tarjota pelipaikan laadukkaassa seuraorganisaatiossa pelaajille, jotka ovat ilman pelipaikkaa tulevalle kaudelle. Mahdolliset siirtymiset sovitaan aina yhteistyössä seurojen kesken keskustellen. Mikäli olet ilman pelipaikkaa niin ota yhteyttä. Tämän jälkeen siirto keskustellaan lähtöseuran kanssa, mikä on pelaajan tarve siirrolle. Viime vuosien suurin kehitysaskel Turun alueen kiekkoilussa on se, että kaikki seurat ovat oppineet keskustelemaan keskenään.

Lauri Isotalo
TarU Hockey toiminnanjohtaja
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki