C2 nuoret kaudella 2020-2021
Julkaistu: 06.03.2020 00.00

C2 nuoret kaudella 2020-2021

Tulevan kauden C2 nuorten vastuuvalmentajaksi on nimetty Teemu Salmela! Teemu on pitkänlinjan tarulainen ja siirtyy vastuuvalmentajaksi muutaman vuoden tauon jälkeen. Laakereillaan Teemu ei ole levännyt, vaan on aktiivisesti kouluttautunut sekä ollut mukana seuran toiminnassa ja myös 2006 ikäluokan valmennuksessa. Teemu on hakenut Vierumäellä pidettävään nuorten valmentajakoulutukseen (NVK), jonka tiedoista joukkue, mutta myös koko seura tulee päivittämään tietoa ja oppimaan uutta. Tulevan kauden C2 nuorten kokoonpanoon tulee lisää leveyttä nykyisen pelaajarungon lisäksi, kun nuoremmasta ikäluokasta tulee muutama pelaaja mukaan rinkiin tuomaan leveyttä.

"Teemun mukaan saaminen TarU Hockeyn vastuuvalmentajaryhmään on erittäin tärkeä asia seuralle sekä erityisesti C2 nuorten joukkueelle. Tämä takaa sen, että ikäluokan pitkäjänteinen ja laadukas valmennustyö saa Samuli Järvisen aikakauden jälkeen saa jatkoa. Siirtyminen lapsivaiheen kiekkoilusta nuorten kiekkoilun tavoitteellisempaan toimintaan vaatii ammattimaista otetta koko valmennusryhmältä. Tähän kehitysloikkaan Teemu on loistava henkilö luotsaamaan nuoria eteenpäin"

Tulevalla kaudella on erittäin otollista, että seurassa on C & C2 nuorten joukkue. Tätä tullaan hyödyntämään harjoitusyhteistyöllä sekä myös niin, että tarpeen ja tilaisuuden tullen voimme tarjota motivoituneille lisämahdollisuuksia myös vanhemmassa ikäluokassa. Joukkue pelaa AA-tasolla ja innokkaimmille pelaajille haetaan pelimahdollisuuksia myös ympäristöseuroista niinkuin tähän asti.

Mikäli olet pelipaikkaa vailla ja etsit hyvää joukkuetta tulevaan kauteen niin ota yhteyttä kauden jälkeen!


Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki