Maalivahtivalmennus kesällä 2020
25.3.2020 12:59 Uutiset / Pääsivusto

Maalivahtivalmennus kesällä 2020

TarU Hockeyn järjestämä maalivahtivalmennus jatkuu kesällä. Haluamme panostaa maalivahtien yleistaito- ja liikkuvuus valmennukseen kesällä ja harjoitukset tulee seuran maalivahtivalmentajien Numpan ja Jonin lisäksi valmentamaan fysioterapeuttina ammatikseen toimiva Marina Manderoos. Marina on alan ammattilainen liikkuvuus ja kehonhallinta harjoitteiden ohjaamisessa ja varmasti omalla osaamisellaan tuo hyviä vinkkejä maalivahtien kokonaisvaltaiseen harjoitteluun.

Kesäharjoitukset alkavat heti toukokuussa jos/kun koronarajoitteet antavat myöden. Mikäli kokoontumisrajoitteet ovat vielä päällä, niin Numppa toimittaa maalivahdeille siltä osin omatoimisen harjoitusohjelman. Tiedotamme aloituksesta vielä erikseen.

Ps. Maalivahti kesätreenien ohessa joukkueiden kesäharjoitukset käynnistyvät toukokuussa. Sovimme joukkuekohtaisesti miten maalivahdit yhdistävät joukkueen harjoitukset maalivahtien harjoituksiin. Olisi erittäin suotavaa, että maalivahdit ovat paikalla näissä harjoituksissa.

PS. Muistakaa nyt omatoiminen ulkoilu, lenkkeily sekä liikunta koulutöiden ohella. Ettei ohjatusta kesäkauden aloituksesta tule liian jyrkkä fyysisesti ja henkisesti.

Terveisin,

Lauri Isotalo, TarU Hockey valmennusvastaava
Petri Nummelin, TarU Hockey maalivahtivastaava


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Huhtikuu   »
Kategoriat