Maalivahtivalmennus kesällä 2020
Julkaistu: 25.03.2020 00.00

Maalivahtivalmennus kesällä 2020

TarU Hockeyn järjestämä maalivahtivalmennus jatkuu kesällä. Haluamme panostaa maalivahtien yleistaito- ja liikkuvuus valmennukseen kesällä ja harjoitukset tulee seuran maalivahtivalmentajien Numpan ja Jonin lisäksi valmentamaan fysioterapeuttina ammatikseen toimiva Marina Manderoos. Marina on alan ammattilainen liikkuvuus ja kehonhallinta harjoitteiden ohjaamisessa ja varmasti omalla osaamisellaan tuo hyviä vinkkejä maalivahtien kokonaisvaltaiseen harjoitteluun.

Kesäharjoitukset alkavat heti toukokuussa jos/kun koronarajoitteet antavat myöden. Mikäli kokoontumisrajoitteet ovat vielä päällä, niin Numppa toimittaa maalivahdeille siltä osin omatoimisen harjoitusohjelman. Tiedotamme aloituksesta vielä erikseen.

Ps. Maalivahti kesätreenien ohessa joukkueiden kesäharjoitukset käynnistyvät toukokuussa. Sovimme joukkuekohtaisesti miten maalivahdit yhdistävät joukkueen harjoitukset maalivahtien harjoituksiin. Olisi erittäin suotavaa, että maalivahdit ovat paikalla näissä harjoituksissa.

PS. Muistakaa nyt omatoiminen ulkoilu, lenkkeily sekä liikunta koulutöiden ohella. Ettei ohjatusta kesäkauden aloituksesta tule liian jyrkkä fyysisesti ja henkisesti.

Terveisin,

Lauri Isotalo, TarU Hockey valmennusvastaava
Petri Nummelin, TarU Hockey maalivahtivastaava

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki