Edustuksen katseet kohti tulevaa kautta
Julkaistu: 20.04.2020 00.00

Edustuksen katseet kohti tulevaa kautta

Taru-Hockey Edustus elää ja voi hyvin! Koronatisoitunut kauden ennenaikainen päättyminen söi Edustukselta neljä viikkoa yhteisiä treenijäitä kauden lopusta, mutta urheilullinen menestys sarjapaikan säilyttämisen kanssa sekä taloudellisesti ja toiminnallisesti kestävä pohja tulevaan ehdittiin luoda ennen kioskin kiinni menemistä.

Nyt kevään loppua kohden pelaajat ovat harjoitelleet omatoimisesti ja taustajoukot käyneet tiivistä viestinvaihtoa tulevista koiruuksista. Joukkueen runko on suureksi osaksi valmis, uusia pelaajia ja taustajoukkoja rekrytään vähän myöhemmin keväällä näidenkin sivujen, sosiaalisen median ja puskaradion kautta, kun lukumäärän ja osaamisprofiilien tarve alkaa selvitä. Syksyn tullen Edustus on valmiina haastamaan minkä tahansa kolmosdivarin länsirannikon joukkueen ja keräämään urheilullista ja asennepohjaista menestystä muhkeasti!

Oikeinpa hyvää kesän odotusta ja rentoutumista jaosto- ja seuraväelle, taustajoukoille, seuraajille ja faneille toivoo Taru-Hockey Edustus!

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki