Korona-virus ohjeet kauden aloitukseen
Julkaistu: 09.08.2020 00.00

Korona-virus ohjeet kauden aloitukseen

Jääkiekkokausi käynnistyy vakiojäävuorojen myötä 10.8.2020. Jotta kauden aloitus olisi mahdollisimman turvallista, niin käytössämme on seuraavat toimenpiteet:

Kipeänä kotona

Älä tule kipeänä jäähallille tai älä tuo lasta kipeänä harrastukseen!

Käsien desinfiointi

Kädet tulee desinfioida aina hallille tullessa ja hallilta lähtiessä. Desinfiointipiste on jäähallin ulkoseinässä ja ulkokoppien seinässä. Tämän lisäksi käsidesiä on tarjolla myös jäähallin aulassa sekä mahdollisesti myös joukkueilla. Tärkeintä on kuitenkin pestä kädet hyvin saippualla useaan kertaan päivän aikana!

Varustekopit

Käytössä on jäähallin koppien lisäksi myös ulkorakennuksen pukukopit. Näin saamme mahdollisimman väljästi jaettua kopit joukkueille. Hallihenkilökunta jakaa kopit ja loppuillan vuorot ovat pääsääntöisesti ulkokopeissa.

Omat juomapullot

Jokaisella harrastajalla tulee olla OMA nimetty juomapullo. Joukkueen ohjeen mukaan pullo pitää ottaa kotoa mukaan tai jos joukkueella on riittävästi yhteisiä pulloja, niin jokaiselle nimetään oma henkilökohtainen pullo. Tärkeää on juoda päivän aikana riittävästi, joka auttaa tasaiseen nesteen saantiin päivän aikana.

Jopox-pukukoppi

Muista merkata lapsen osallistuminen jopox-pukukoppiin! Tautijäljitystilanteissa olemme velvollisia antamaan viranomaisille aukottoman listan harrastukseen osallistuneista.

THL-ohjeet

Noudatamme kaikissa tilanteissa viranomaisohjeita. Jos olet matkustanut THL:n listaamiin "ei turvallisiin" maihin, niin karanteeni on ehdoton EI harrastustoiminnalle tai jäähallissa käymiselle.

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki