Kohta mennään!
Julkaistu: 21.08.2020 00.00

Kohta mennään!

Peruskuntoa on kartutettu kesätreeneissä ja jäälle paluu on sujunut luontevasti. Joukkueen henki ja tekemisen meininki on kiirinyt, jos ei nyt ympäri maailmaa, niin ainakin lähiseudulla aiheuttaen positiivista muuttoliikettä. Rosteri on kasvanut leveäksi ja joukkue lähteekin itsevarmana voittojen tielle. Myös paluun joukkueen ruoriin tehnyt vastuuvalmentaja Mikko Jokinen on luottavainen:

- Mukavasti sujuneen kesätreenikauden jälkeen on hyvä lähteä kohti kohta alkavia sarjapelejä. Olemme olleet jo useamman viikon jäällä. Treenimotivaatio ja innostus on ollut kohdallaan pitkän "jäättömän" kauden jälkeen. Luvassa onkin energistä ja aktiivista kiekkoa, "rennosti täysillä" pelaava joukkue! Tervetuloa katsomoon!

Joukkue pelaa alkavalla kaudella alempaa U19-sarjaa. Vauhti tulee olemaan todella kova eikä vastustajia kannata aliarvioida. Tarjolla on myös yleisölle roimasti jännitettävää - siispä toivotamme kaikki jääkiekosta kiinnostuneet penkkiurheilijat tervetulleeksi seuraamaan TarU:n taistelua Tarvasjoen ATP-areenassa!

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki