TarU U10:n alkukausi hyvässä vauhdissa
Julkaistu: 08.11.2020 00.00

TarU U10:n alkukausi hyvässä vauhdissa

TarU U10-joukkueen alkusyksy on pitänyt sisällään monenlaista. Kauden alussa pidettiin oman joukkueen leiri Tarvasjoella. Kaksipäiväisen leirin aikana joukkue paitsi harjoitteli jäällä, pelasi myös harjoitusottelun, laati toiminnalleen yhteisen säännöt ja vietti yhteistä aikaa frisbeegolfin parissa. Ennen liigaotteluita joukkue pelasi myös harjoitusottelut PaiHaa, SoPaa ja VG-62:ta vastaan. Otteluista saatiin hyvää tuntumaa lokakuun lopulla alkanutta Leijonaliigaa varten.

Odotettu ja jännitetty liiga-avaus oli käsillä syysloman jälkeen Varissuolla, kun vierasottelussa vastaan luisteli TuTo. Kotiintuomisina TarU:lla oli kolme voittoa ja yksi niukka tappio. Lokakuun viimeisenä lauantaina joukkue kohtasi puolestaan kotihallissa Uudenkaupungin jääkotkat. Pimenevässä pyhäinpäiväillassa perhosia taisi olla ennen kaikkea toimihenkilöiden vatsassa, sillä toteutettavana oli ensimmäistä kertaa uusi Leijonaliigan pelitapa, jossa pelit pelataan molemmissa päädyissä poikittain ja vaihtoaitiot sijaitsevat jäällä. Myös vaihtojen pituutta on lyhennetty, joten kellonkäyttäjällä riittää puuhaa. Järjestelyt sujuivat kuitenkin hyvin ja pelit olivat vauhdikkaita. Tuloksena oli jälleen kolme voittoa ja yksi tappio.

Syksyn kolmanteen pelitapahtumaan lauantaina 7.11. joukkue lähti pienillä mutta sisukkailla peliryhmillä. Vierasottelut Kaarinan Kiekkopoikia vastaan tarjosivatkin paljon jännitettävää ja tasaisia pelitilanteita. Joukkueen pelaajat jaksoivat hienosti ja hyvä tsemppi pysyi päällä otteluiden loppuun saakka. Vieraspeleistä joukkue onnistui nappaamaan kaksi voittoa. Pelit jatkuvat jälleen ensi viikonloppuna kotiotteluilla VG-62:ta vastaan.

Kuvat: Ville Laine, Maria Koivunen, Viivi Tikka



Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki