U-12 Bluelle makoisa kotivoitto
Julkaistu: 21.11.2020 00.00

ATP-Areenalla nähtiin tänään huikea 3 vs 3 trilleri TarU:n ja FoPS:n U-12 joukkueiden välillä.

FoPS saapui Tarvasjoelle tämän kauden peleissä vielä voittamattomana joukkueena. Ottelun alku osoitti jo sen, että luvassa on varsin nopeaa ja tasaista kamppailua. Maaleja alettiin tehdä tasatahtiin mutta kotijoukkue TarU sai kuitenkin otettua parin maalin kaulan, jolta lähdettiin ensimmäiselle erätauolle. Toinen erä ei tuonut suurta pelillisistä muutosta, kamppailu oli armotonta ja jäähyjä annettiin molemmille joukkueille. Toinen erä kirjattiin vierasjoukkueelle ja kolmanteen erään lähdettiin kotijoukkueen yhden maalin johdossa. Kolmannessa erässä kiivastempoinen peli alkoi näkyä pelaajien liikkeessä ja TarU koki ottelun aallonpohjansa erän alussa. Vierasjoukkue päästettiin kolmen maalin johtoon ja hetken alkoi näyttää siltä, että vierasjoukkue menee menojansa. Erän viimeisellä puoliskolla TarU sai kaivettua kuitenkin ns. maximum attackin ja alkoi pöllyttää vastustajan maaliverkkoja kiihtyvään tahtiin ja voitto-osuma kirjattiin ajassa 59:59.

Joukkue pelaa tällä hetkellä voitokasta ja itsevarmaa jääkiekkoa kovalla kurinalaisuudella. Ensi viikolla on luvassa normaalien harjoitusten lisäksi yksi sarjapeli lauantaina ja yksi harjoitusottelu sunnuntaina.