TarU U11 aloitti kautensa
Julkaistu: 15.08.2021 00.00

TarU U11 aloitti kautensa

TarU U11 aloitti kuluneella viikolla kautensa sekä harjoitusten että harjoituspelien osalta.

Harjoitusten osalta joukkue totuttelee uudenlaiseen rytmiin, sillä kuluvalla kaudella harjoituksia on kolmena iltana viikossa. Sen verran innokkaita pelaajat kuitenkin palasivat kesätauon jälkeen harjoitusten pariin, että energiaa riittänee syksyn pimetessäkin. Ensimmäisen viikon aikana joukkueen pelaajien ja toimihenkilöiden kesken laadittiin myös yhteiset säännöt. Keskustelu oli hyvää ja sovitut säännöt oli helppo kaikkien allekirjoittaa.

Ensimmäisen harjoituspelin joukkue pääsi pelaamaan kotihallissaan lauantaiaamuna Paimion Hakaa vastaan. Kaikkia joukkueen jäseniä varmasti jännitti, sillä kyseessä oli ensimmäinen pitkän kentän peli. Peli-intoa ja sinnikästä yrittämistä riittikin vaikka muille jakaa, mutta ensimmäinen harjoituspeli päättyi tällä kertaa vierasjoukkueen voittoon lukemin 6-10.

U11-joukkueen alkusyksy jatkuu paitsi viikkoharjoitusten myös Turussa pelattavan Scandic Cupin, oman joukkueen leirin ja harjoituspelin merkeissä. Uuden harjoittelua ja mukavaa yhdessä tekemistä on siis luvassa lähiviikkoinakin!

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki