U11 turnausvoittoon Scandic Cupissa
Julkaistu: 01.09.2021 00.00

U11 turnausvoittoon Scandic Cupissa

Elokuun viimeisenä viikonloppuna pelattu Scandic Cup oli sekä pelaajille että toimihenkilöille odotettu tapahtuma. Kaksipäiväinen turnaus tarjosikin hienoja ja jännittäviä hetkiä roppakaupalla.

Turnauksen ensimmäinen päivä pelattiin Varissuon jäähallissa. Ensimmäinen peli lähti joukkueelta rakettimaisen alun jälkeen tahmeasti liikkeelle, ja tarvittiinkin neljän maalin takaa-ajoasema, jotta joukkue heräsi tosissaan pelaamaan. Lopputulos EKS:ää vastaan oli lopulta tasapeli lukemin 5-5. Lauantain seuraavissa peleissä joukkue paransi otteitaan vaihto vaihdolta. Kiekko-Vantaa kaatui numeroin 6-3 ja VG-62 Boston numeroin 11-6. Näin ollen ensimmäisen päivän jälkeen taskussa oli lohkovoitto, ja kotiin huilaamaan lähti iloisia ja itsevarmoja pelureita.

Sunnuntaina yläsarjan pelit jatkuivat Marli-Areenalla Kupittaalla. Päivän aikataulu oli tiivis, ja tunnelma samaan aikaan sekä ylpeä että jännittynyt. Sunnuntain ensimmäisessä pelissä vastaan luisteli kaikki aiemmat pelinsä voittanut Rauman Lukko. TarU lähti otteluun energisenä ja se näkyi lopputuloksessa, sillä sinipaitaiset voittivat pelin lukemin 5-1.

Turnauksen finaalipaikan kannalta ratkaisevassa ottelussa vastassa oli Titaanit/KY-80 Black. Ottelu päättyi TarU:n 7-1 voittoon, ja keskittyminen omaan peliin kantoi jälleen hedelmää.

Nopean päivällisen jälkeen alkoi keskittyminen turnauksen finaaliin. Pillin soidessa alkuvihellykseksi pelaajien, toimihenkilöiden ja kannustusjoukkojen vatsassa lenteli huomattava määrä perhosia, ja jännittää saatiinkin viimeisille sekunneille asti. Finaaliottelu Kiekko-Espoota vastaan muodostui jännitysnäytelmäksi, jossa työnteon merkitys korostui loppuun asti. Loppusummeri päätti ottelun TarU:n 4-3 voittoon, eikä riemulla ollut rajaa.

Koko joukkue pelasi ja toimi viikonlopun ajan reilusti, sinnikkäästi ja hyviä käytöstapoja noudattaen. Peli-ilo ja yhdessäolon riemu näkyivät sekä kentällä että sen ulkopuolella. Peleissä kaikki tekivät parhaansa.

Turnauksen lopuksi joukkueen tsempparipalkinnolla palkittiin Nestori Nurmi. Järjestäjien taholta turnauksen parhaaksi hyökkääjäksi valittiin TarU:n kokoonpanossa pelannut Veeti Tanhuanpää ja turnauksen arvokkaimmaksi pelaajaksi sekä kentällä että maalissa pelannut Kaapo Heikkinen.

Ilo ja kiitos voittopokaalista kuuluu koko joukkueelle! Tästä on hyvä jatkaa kohti sarjakautta!



Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki