Samuli Särkiniemi valittu TarU Hockeyn puheenjohtajaksi
Julkaistu: 03.09.2021 00.00

Samuli Särkiniemi valittu TarU Hockeyn puheenjohtajaksi

Samuli Särkiniemi on valittu Tarvasjoen Urheilijoiden jääkiekkojaoston puheenjohtajaksi. Haluamme kiittää väistyvää jaoston puheenjohtajaa Marko Mäenpäätä erinomaisesta puheenjohtajatyöstä.

Samuli asuu Liedon Nenämäessä ja on kotoisin Harjavallasta. Jääkiekkotaustaa Samulilta ei pelaajana löydy ja jääkiekon pariin hän on tullut poikansa harrastuksen myötä. Hän on kiinnostunut aktiivisesta seuratoimijan roolista ja on vähitellen ajautunut joukkueen ja jaoston aktiiviseksi toimijaksi. Samuli jatkaa myös U17 ikäluokan toisena joukkueenjohtajana.

Samuli Särkiniemi haastattelu

Millä mietteillä jaoston puheenjohtajaksi?

Oikein hyvin mielin. Poika kävi viime kauden pelaamassa turkulaisseurassa ja hän halusi takaisin "kotiseuraan" ja oli kiva palata "kotiin". Hallilla ja seurassa on hyvä positiivinen meininki. Aktiivinen toimiminen yhteiseksi hyväksi on lähellä sydäntä ja aikaa hallilla tulee vietettyä paljon.

Miten näet TarU Hockeyn tulevaisuuden?

TarU Hockeyn tulevaisuuden näen erittäin hyvänä. Toiminta on pitkäjänteistä ja harrastajamäärät ovat kasvaneet viime vuosina merkittävästi. Seurassa on tällä hetkellä kilpailullisestikin hyviä joukkueita, mutta tärkeintä on jaoston arvojen mukainen harrastustoiminta. Strategiakaudeksi luotu missio kuvaa hyvin sitä mihin meidän kaikkien toimijoiden tulee pyrkiä toiminnassa. Rennosti Täysillä laadukasta jääkiekkoa kaikille. Aloita, opi ja nauti pelistä!

Mitä terveisiä Tarulaisille?

Viime ajat ovat olleet haasteellisia koronasta johtuen, mutta valoa tunnelin päässä näkyy ja uskotaan, että rokotusten edetessä tuleva kausi päästään vetämään läpi suunnitellusti. Vaikeista ajoista huolimatta jaoston talous on hyvässä kunnossa.

Kausi on alkamaisillaan ja harjoitukset sekä harjoituspelit ovat jo hyvässä käynnissä. Ensi viikolla alkaa jo osalla joukkueita sarjakausi. Puheenjohtajana haluan olla kaikkien käytettävissä eli jos jaoston toimintaan liittyen tulee askarruttavia asioita niin ei muuta kuin ottakaa yhteyttä. Arvojen mukaisesti yhteisöllisyys, ilo, avoimuus, kunnioitus ja rohkeus ovat vahvuuksiamme!

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki