Luisteluretki tukikummiksi!

TarU Hockey-luisteluretki tukikummi


Luisteluretkien tavoitteena on kannustaa ja aktivoida lapsia liikkumaan monipuolisesti talvella. Tavoitteena on ylläpitää alueellista luistelutaitoa ja tarjota lapsille jäähallitason olosuheet opetteluun ammattimaisessa opetuksessa. Luisteluretken jälkeen tavoite on tarjota lapsille säännöllinen harrastus TarU Hockeyn luistelu- tai kiekkokouluryhmissä tai joukkueissa.

Ilmoittaudu tukikummiksi

Minkä päiväkodin, esikoulun tai 1.luokan sinä haluat mukaan? Ota yhteyttä!

Lauri Isotalo
TarU Hockey toiminnanjohtaja
050-3423000
isotalo.lauri@gmail.com

Mitä yksikölle?

 • Mukaan pääsevä varhaiskasvatus, esi- tai alkuopetus yksikkö saa TarU Hockeyn järjestämän ilmaisen kuljetuksen jäähallille. Luisteluretkeen sisältyy ammattitaitoinen luisteluohjaus, liikuntakasvatustehtävärata sekä eväät liikunallisen toiminnan jälkeen.
 • TarU Hockey järjestää maksuttomia koulutuksia pienten lasten luistelu- ja peliohjaukseen ohjaajille, opettajille hoitajille
 • Perustamme jäähallille välinelainaamon, josta voi lainata varusteet joko retkelle tai kun tulee tutustumaan uuteen harrastukseen retken innoittamana
 • Lisäksi järjestämme vuosittain luokkalätkä tapahtuman Auranmaan ja Liedon alueen 2.luokkalaisille.

Mitä yritykselle?

 • Lähtemällä tukikummiksi saat äärettömän paljon positiivista näkyvyyttä oman alueesi lapsiperheiden keskuudessa. Näkyvyyden lisäksi täytät varmasti oman yhteiskuntavastuusi liikuttamalla lapsia ja kannustamalla heitä talviliikunnan pariin. Lähetämme vuosittain mukaan lähteville yrityksille yksilöidyn kiitostaulun, jota voi ylpeidellä näyttää esimerkiksi yrityksen asiakaspalvelutiloissa
 • Saat somenäkyvyyttä retkien yhteydessä ja sitä enne
 • Tukikummiyrityksen hinta on vuosittain vain 350€. (Hinta sisältää valitsemalleen yksikölle jääaikamaksun, ohjauksen, välipalan, tehtäväradan ja linja-autokuljetuksen). TarU Hockeyn pääyhteistyökumppanit voivat valita itselleen yhden kummiyksikön.
 • Tukikummiksi voi lähteä myös nimeämättä omaa kohdeyksikköä tai voit toimia anonyymist
 • Tukikummina toimiminen on samalla TarU Hockey junioritoiminnan tukemista

Tukikummit 2019-2020

Tukikummiyritys toiminta pähkinäkuoressa

 1. Toiminnan nimi on TarU Hockey luisteluretki-tukikummi, joka on jääkiekkojaoston alaista toimintaa
 2. Tukikummien tarkoituksena on edistää alueen luistelutaitoa tukemalla esi- ja alkuopetusryhmien luistelu- ja peliretkiä Tarvasjoen jäähallille. Tukikummien avulla koulutetaan varhais- ja esiopetus kasvattajia luistelu- ja peliohjaamisessa. Tuella perustetaan Tarvasjoen jäähallille varusteiden lainauspiste luistelua- ja pelaamista kokeileville lapsille.
 3. Tukikummeiksi lähteneet tahot ovat TarU Hockeyn tukijoita. Kertynyt tuki ohjataan luisteluretki toiminnalle
 4. Luisteluretket toteutetaan pääsääntöisesti vuosittain syksyn- tai alkutalven aikana
 5. Toiminnan pääoma on mahdollinen seuratukena haettu avustus. Vuosittaisilla yrityslahjoituksilla mahdollistetaan toiminnan jatkuminen tukikauden jälkeen.
 6. Tukikummiksi voi lähteä yritykset, yhdistykset tai yksittäiset henkilöt. Lahjoituksen voi tehdä myös ilman julkisuutta.
 7. Tukikummitoiminnan säännöt ja siihen tehtävät muutokset vahvistaa TarU Hockey jääkiekkojaosto. Muutoksista tiedotetaan osallistuville tukijoille

   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat