Luisteluretki tukikummiksi!

TarU Hockey-luisteluretki tukikummi


Luisteluretkien tavoitteena on kannustaa ja aktivoida lapsia liikkumaan monipuolisesti talvella. Tavoitteena on ylläpitää alueellista luistelutaitoa ja tarjota lapsille jäähallitason olosuheet opetteluun ammattimaisessa opetuksessa. Luisteluretken jälkeen tavoite on tarjota lapsille säännöllinen harrastus TarU Hockeyn luistelu- tai kiekkokouluryhmissä tai joukkueissa.

Mitä yksikölle?

 • Mukaan pääsevä varhaiskasvatus, esi- tai alkuopetus yksikkö saa TarU Hockeyn järjestämän ilmaisen kuljetuksen jäähallille sekä ammattitaitoisen jääliikuntatunti ohjauksen.
 • TarU Hockey järjestää maksuttomia koulutuksia pienten lasten luistelu- ja peliohjaukseen ohjaajille, opettajille hoitajille
 • Lisäksi järjestämme vuosittain luokkalätkä tapahtuman mahdollisimman monelle Auranmaan ja Liedon alueen 2.luokkalaisille.

Mitä yritykselle?

 • Lähtemällä tukikummiksi saat äärettömän paljon positiivista näkyvyyttä oman alueesi lapsiperheiden keskuudessa. Näkyvyyden lisäksi täytät varmasti oman yhteiskuntavastuusi liikuttamalla lapsia ja kannustamalla heitä talviliikunnan pariin. Lähetämme vuosittain mukaan lähteville yrityksille yksilöidyn kiitostaulun, jota voi ylpeidellä näyttää esimerkiksi yrityksen asiakaspalvelutiloissa
 • Saat somenäkyvyyttä retkien yhteydessä ja sitä ennen
 • Tukikummiyrityksen hinta on vuosittain vain 250€. (Hinta sisältää valitsemalleen yksikölle jääaikamaksun, ohjauksen, välipalan ja linja-autokuljetuksen). TarU Hockeyn pääyhteistyökumppanit voivat valita itselleen yhden kummiyksikön.
 • Tukikummiksi voi lähteä myös nimeämättä omaa kohdeyksikköä tai voit toimia anonyymisti
 • Tukikummina toimiminen on samalla TarU Hockey junioritoiminnan tukemista

Ilmoittaudu tukikummiksi

Minkä päiväkodin, esikoulun tai 1.luokan sinä haluat mukaan? Ota yhteyttä!Lauri Isotalo

TarU Hockey toiminnanjohtaja
050-3423000
isotalo.lauri@gmail.com

Tukikummit 2019-2020

Tukikummiyritys toiminta pähkinäkuoressa

 1. Toiminnan nimi on TarU Hockey luisteluretki-tukikummi, joka on jääkiekkojaoston alaista toimintaa
 2. Tukikummien tarkoituksena on edistää alueen luistelutaitoa tukemalla esi- ja alkuopetusryhmien luistelu- ja peliretkiä Tarvasjoen jäähallille. Tukikummien avulla koulutetaan varhais- ja esiopetus kasvattajia luistelu- ja peliohjaamisessa.
 3. Tukikummeiksi lähteneet tahot ovat TarU Hockeyn tukijoita. Kertynyt tuki ohjataan luisteluretki toiminnalle
 4. Luisteluretket toteutetaan pääsääntöisesti vuosittain syksyn- tai alkutalven aikana
 5. Vuosittaisilla yrityslahjoituksilla mahdollistetaan toiminnan jatkuminen tukikauden jälkeen.
 6. Tukikummiksi voi lähteä yritykset, yhdistykset tai yksittäiset henkilöt. Lahjoituksen voi tehdä myös ilman näkyvyyttä.
 7. Tukikummitoiminnan säännöt ja siihen tehtävät muutokset vahvistaa TarU Hockey jääkiekkojaosto.

   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat