Strategiakausi 2018-2021 SEURATYÖ
11.11.2018 21:04 Uutiset / Jääkiekko etusivu

Strategiakausi 2018-2021. SEURATYÖ

Laadukas seuratyö on ensimmäinen painopiste strategiakaudelle 2018-2021.


Toiminnan suunnitelmallisuus

Strategiakauden tavoitteena on että kaikki seuran toiminta on mahdollisimman suunniteltua, niin valmennuksen kuin joukkueenjohtamisen osalta. Hyvin suunniteltu arki auttaa ennakoimaan seuratoiminnan perushaasteita ja ratkaisemaan ongelmatilanteita. Tarvittaessa apu on helposti saatavilla ja haettavissa. Toiminnan suunnitelmallisuutta ohjaa ja seuraa seuran valmennuspäällikkö ja toiminnanjohtaja omilla vastuualueillaan.

Jääkiekkoa kaikille

TarU Hockey haluaa mahdollistaa jääkiekon harrastamisen kaikille lajista kiinnostuneille. Seuralla on oma joukkue- ja harrastepolku joka kattaa harrastuksen aina luistelukoulusta aikuisuuteen niin tytöillä kuin pojilla. Seura valvoo joukkueiden kulurakennetta ja rakentaa omaa budjettia niin että harrastamisen kulut ovat taloudellisesti vertailukelpoisia alueen muihin seuroihin. Seuran painopisteryhminä on jatkossakin alle 10-vuotiaiden jääkiekkotoiminta.

Yhteisöllisyys

TarU Hockeyn vahvuus on yhteisöllisyys, jota halutaan jatkossakin vaalia. Seura kannustaa joukkueiden väliseen yhteistyöhön. Seura kerää palautetta jäseniltään säännöllisesti strategiakauden 2018-2021 aikana. Lapsen harrastus on koko perheen harrastus, jossa vanhemmat ovat merkittävässä roolissa kasvatusyhteistyössä.

Avoimuus

Kaikki TarU Hockeyn toiminta tulee olla perusteltua ja etukäteen suunniteltua niin taloudellisesti, kasvatukselliseti kuin valmennuksellisesti. Ongelmatilanteet ratkaistaan mahdollisimman nopeasti yhteistyössä valmennuksen, joukkueenjohdon, pelaajan ja seuran kanssa.   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat