Auranmaan Tilitiimi Taru Hockeyn F2-2010 joukkueen matkassa
17.11.2018 20:48 Uutiset / F2-10

Auranmaan Tilitiimi Taru Hockeyn matkassa

Olemme Tili-instituutin auktorisoima ja valvoma Suomen Taloushallintoliitto ry:n jäsentoimisto. Toimisto sijaitsee Auran keskustassa, noin 30 km Turusta Tampereen suuntaan. Asiakaskuntaamme kuuluu yli 200 hyvinkin erikokoista ja eri aloilla toimivaa yritystä.Tarjoamme yrittäjille kokonaisvaltaisia taloushallinnon ratkaisuja ja juuri niillä taloushallinnon osa-alueilla, joihin yrittäjän oma aika tai taidot eivät riitä. Yrittäjän kannattaa luonnollisesti kohdistaa aikansa ja osaamisensa niihin tehtäviin, jotka hän parhaiten taitaa. Yhteistyö tilitoimiston kanssa antaa siihen mahdollisuuden.

Pyrimme löytämään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisen taloushallinnon ratkaisun, jota kehitetään yrityksen kasvaessa tarpeiden mukaan. Sähköinen taloushallinto antaa mahdollisuuden erilaiseen työnjakoon yrittäjän ja tilitoimiston välillä.Jokaiselle asiakkaalla on Tilitiimissä nimetty oma taloushallinnonasiantuntija/kirjanpitäjä yhteyshenkilönä. Tiimin tuki (9 henkilöä) on kuitenkin aina takana, sillä vaikeimmat kysymykset ratkaistaan yhdessä!

Lasten ja nuorten liikuttaminen on lähellä sydäntämme ja arvostamme suuresti paikallisia urheiluseuroja, jotka tekevät tärkeää työtä lasten ja nuorten hyvinvoinnin eteen.

Henri Valkeapää
Auranmaan Tilitiimi Oy
Huuskantie 21, 21380 Aura
puh. (02)~5555 160
gsm. 0400 976 736
www.atilitiimi.fi
henri@atilitiimi.fi


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat