TarU Hockeyn valmennuspäällikkö ja junioripäällikkö valittu!
19.2.2019 18:58 Uutiset / Jääkiekko etusivu

Valmennus- ja junioripäällikkö valittu!

TarU Hockeyn uudeksi valmennuspäällikköksi on valittu Mika Kiviniemi. Seuraan nimitetään myös junioripäällikkö, joka vastaa alle 10-vuotiaiden joukkue- ja harrastustoiminnasta. Junioripäällikön tehtävässä aloittaa Petteri Rauhala.

Haku herätti kiinnostusta seuran sisä- ja ulkopuolella. Kiitos kaikille tehtävästä kiinnostuneille!. Tällä kertaa valinnoissa painotettiin valmennuskokemusta, seuran tuntemista ja tärkeimpänä kriteerinä hakijan kiinnostusta tehtävää kohtaan. Tärkeää on jatkaa seuran aloittamaa strategiakautta valmennustoiminnan osalta ja uskon että nämä henkilöt johdattavat seuraa kohti Turun alueen parhaaksi kasvattajaseuraksi.

Kahdella henkilövalinnalla halutaan tuoda tuki, niin pikkujunnujen ohjaamiseen, kuin vanhempien ikäluokkien valmentamiseen.TarU Hockey on voimakkaasti kasvattanut eri ryhmien määrää viime vuosina. Kuluneella vuotena seurassa on ollut 17 eri joukkue- tai harrasteryhmää. Hakuprosessin myötä muotoutui ajatus, että valmennuksesta vastaavien tehtävät on syytä jakaa toiminnan tehostamiseksi. Näin saadaan paras mahdollinen tuki arkeen ryhmien valmentajille ja ohjaajille.

Lauri Isotalo
TarU Hockey toiminnanjohtaja

Valmennuspäällikkö Mika Kiviniemi
Valmennuspäällikkönä aloittava Mika Kiviniemi on seuralle tuttu henkilö usean vuoden ajan, sillä Mika on ollut valmentajana useamman vuoden seuran kiekkoleireillä. Mikalla on vahva koulutustausta jääkiekon valmentajakoulutuksissa. Valmennuskokemusta Mikalla on yli 15-vuotta TPS:n ja VG-62 junioriorganisaatioissa. Mikan vastuualueena on E2- ja vanhempien ikäryhmien valmennus- ja urheilutoiminta sekä seuran urheilutoiminnan johtaminen strategian mukaisesti.

Junioripäällikkö Petteri Rauhala
Petteri on seuran oma kasvatti, joka on pelaajauran jälkeen siirtynyt valmentajatehtäviin jälkikasvun pelaamisen myötä. Petteri tuntee hyvin seuran junioritoiminnan ja Petterin tehtävä on jalkauttaa TarU Hockeyn valmennuslinjaa seuraan tuleville uusille pelaajille sekä valmentajille. Vaikka oma valmentajaura on vielä aluillaan, niin kokemusta urheilun parista on runsaasti oman harrastustaustan myötä. Petterin vastuulla on F1- ja nuorempien ikäluokkien urheilu- ja harrastustoiminta. Vastuualueeseen kuuluu kiekkokoulun kehittäminen ja vastuuohjaaminen sekä tyttökiekosta vastaaminen.

Valmennuspäällikkö ja junioripäällikkö aloittavat toimissaan kauden 2018-2019 jälkeen.

   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat