TarU Hockeyn kauden 2018-2019 päätöstilaisuus
18.4.2019 8:36 Uutiset / Pääsivusto

Kausi päättyi palkintosateeseen!

TarU Hockeyn onnistunutta kautta juhlittiin kauden 2018-2019 päätöstilaisuudessa. Tilaisuus oli yhteinen jalkapallon, jääkiekon ja yleisurheilun kanssa. Lämminhenkisessä tilaisuudessa oli paikalla täysitupa, sillä yli 200 henkeä oli ahtautunut Tarvashovin parketille.

TarU Hockeylle kausi oli onnistunut. Lisenssipelaajien määrä nousi yli kahdellakymmenellä ja kaikenkaikkiaan mukana oli yli 400 viikottaista harrastajaa. Taru Hockeyn sloganin mukaan jääkiekko kuuluu kaikille, jota hyvin todistaa seuran yli 250 harrastajaa, jotka eivät ole mukana joukkuetoiminnassa.


Kauden 2018-2019 palkitut

Taitoluistelu Aino Vahtera
Ollut mukana Taru taitoluistelussa alusta asti. Ahkera harjoittelija, joka on hyvin edustanut.

Harrastepelaaja Aaron Arvola
Aaron on ollut kiekkokoulun toiminnassa usean vuoden. Silminnähden tykkää jääkiekosta ja osallistuu harjoituksiin hyvällä asenteella kerrasta toiseen. Osaa ottaa myös muut huomioon ja on reilu kaikkia kohtaan.

G-juniorit Kaapo Heikkinen
Erittäin kohtelias ja hyväkäytöksinen peluri. Tekee aina parhaansa ja toimii juuri niin kuin on pyydetty. Tulee toimeen kaikkien kanssa. Joukkuepelaaja, jonka mahtavista syötöistä muut pelaajat ovat päässeet peleissä ja harjoituksissa nauttimaan.F2-10 Tuukka Toivonen
Aloitti kauden hieman muiden jälkeen ja on kehittynyt valtavasti kauden aikana joka osa-alueella. Ottanut valtavan harppauksen siitä, kun tuli joukkueeseen. Aina hymy huulilla niin peleissä kuin treeneissäkin. Tekee asiat kunnolla joka kerta. Yrittää aina pelata joka tilanteen loppuun saakka, ei koskaan luovuta.

F1-09 Elias Rönnemaa
Tämä kaveri on ahkera harjoittelija,joka on innokkaasti kaikessa mukana. Peleissä kova taistelija, joka ei helpolla luovuta. Hyvän luistelun lisäksi petrannut tällä kaudella myös kiekollisessa osaamisessa. Ei välttämättä joukkueen puhelian kaveri, mutta hoitaa oman ruutunsa tyylikkäästi eikä turhista narise!

E2-08 Kasper Oksala
Esimerkillinen ja kannustava. Peleissä kaikkensa antava kahdensuunnan pelaaja.

E1-07 Valtteri Harjula
Aktiivinen harjoittelija ja huima kehittyminen pelaajana.

D2-06 Kasperi Lukkala
Pelaa pelistä toiseen kovalla tasolla. Pisteitä on syntynyt tasaiseen tahtiin lähes jokaisessa pelissä. Vauhti jäällä on mallikasta ja kovuuttakin tarvittaessa löytyy. Näin omalla mahtavalla panoksellaan auttaa joukkuetta pelaamaan hienoja pelejä.

D1-06 Tino Mynttinen
Motivoitunut harjoittelija, joka omalla esimerkillään vie koko joukkueen tekemistä eteenpäin. Ottanut isoja askeleita eteenpäin ja on kiinnotunut omasta kehityksestään.

C2 Tiitus Niskanen
Periksi antamaton taistelija, joukkuepelaaja eikä pelkää vastuuta. Aina sata lasissa. Kehittynyt paljon pelin eri osa-alueilla tämän kauden aikana. Joukkueen tehokkain pelaaja pisteiden valossa.

C Arttu Rauhanen
On osoittanut todellista taistelijan luonnetta peleissä, harjoituksissa ja kopissa. Mitään ei ole tullut ilmaiseksi, ne on otettu. Jääkiekko tarvitsee näitä kovalla asenteella harjoittelevia ja pelaavia pelaajia.

Ladyt Annakaisa Tuominen
Aina valmis jokaiseen koitokseen ja tekee kaikkea ja kaikki joukkueen eteen.

Edustus Volter Timonen
Tuli joukkueeseen nuorena poikana ja teki heti lähtemättömän vaikutuksen. Täydellinen kahdensuunnan hyökkääjä, joka joutui nuorella iällä välillä kantamaan joukkuetta kohtuuttomasti reppuselässään. Tekee jäällä vain järkeviä asioita. Kysyy asiaa keneltä vaan, niin joukkueessa luonnehdinta olisi ”köyhän miehen Jere Lehtinen”.

Vuoden joukkue D2-2006
Joukkue toimii esimerkillisesti seuran tapahtumissa. Joukkueen harjoittelu on motivoitunutta ja eteenpäin vievää. Tämä näkyy myös pelien lopputuloksessa. Toimihenkilöt ja muut taustaryhmän jäsenet tekee hienosti yhteistyötä lasten harrastuksen eteen.

Vuoden tyttökiekkoilija Eveliina Koliseva
Pelannut alusta asti poikien mukana. On tällä kaudella kehittynyt huimasta henkilökohtaisissa taidoissa ja selvästi näkyy että tykkää lajista nimeltä jääkiekko. Pelaa poikien mukana edelleen tasapäisesti D-junioreissa, joten eväät on pitkälle myös tulevaisuudessa.

Vuoden maalivahti Eeli Suominen
Eeli on ahkera harjoittelija, joka omien harjoitusten lisäksi osallistuu säännöllisesti myös seuran maalivahtijäille. Monipuolinen liikuntatausta auttaa nopeaa oppimista uusissa tekniikoissa. Pystyy itse analysoimaan hyvin omaa harjoittelu ja pelaamista. Muutama vuosi vielä säännöllistä harjoittelua, niin ovet ovat auki nuorten sm-tasolle.

Vuoden huoltaja Tero Matikainen
Tero aloitti syksyllä uuden ikäluokan huoltajana. On osallistunut lähes kaikkiaan tapahtumiin ja on tuttu näky kaukalon laidalla. Auttaa lapsia pukemisessa ja omalla ahkeralla asenteella huolehtii että pelaajilla ja muilla toimihenkilöillä on asiat hyvin.


Vuoden taruhockeylainen Toni Harjula
Ajattelee asioita "hirvisydämellä" eli tekee ratkaisuja lasten, nuorten ja seuran eteen. Ollut vuosia jo taustalla tekemässä yhteistyötä yritysten kanssa. Tällä kaudella Tonin rooli on kasvanut aloittaessa E-junioreiden joukkueenjohtajana. Toiminut kauden aikana jojona, valmentajana, huoltajana, bussikuskina ym.

Vuoden joukkueenjohtaja Henrik Rauhala
Isossa roolissa syksyllä, kun ikäryhmät 2004 ja 2005 yhdistyivät sekä mukaan tuli useita uusia pelaajia toisesta seurasta. Aktiivinen panos edesauttoi joukkueen muodostumista. Ollut ikäryhmän joukkueenjohtaja ihan G-junioreista asti ja hoitanut omalla tyylillään ikäluokan pitkäjänteistä yhdessäoloa hienosti eteenpäin.

Vuoden juniorivalmentaja Mikko Tanhuanpää
Kaudella kahden ikäryhmän mukana ja kirjaimellisesti viettänyt lähes jokailta hallilla. Ajattelee valmennuksen lisäksi laajasti myös joukkueen sekä seuran asioita. Tulee hienosti toimeen lasten kanssa sekä omalla panoksellaan vie joukkuen harjoittelua eteenpäin.


Vuoden valmentaja Olli-Pekka Lehtonen
Isossa roolissa C nuorten joukkuen arjessa ja vienyt pelaajien kehittymistä huimasti eteenpäin yhdessä vastuuvalmentajan kanssa. OP:n pedagoginen osaaminen yhdistyy ainutlaatuisella tavalla urheilullisen tiedon kanssa. Määrätietoinen jokapäiväinen työ kantaa hedelmää, joka näkyy myös joukkueen menestyksessä. Hyvä esimerkki siitä, että koko joukkueen valmennusryhmä on yhtä tärkeä joukkueelle.

Juuso Wahlsten C2 lahjakas juniori-palkinto Aatu Granfors
Aatu on motivoitunut harjoittelija ja omaa hyvät perustaidot jääkiekkopelille. Eväät vaikka mihin mennä eteenpäin omalla peliurallaan, niin halutessaan. Tekee tinkimättömästi työtä harjoituksissa sekä peleissä. Hyväkäytöksinen joukkuepelaaja, joka tulee toimeen kaikkien kanssa.

   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Maaliskuu   »
Kategoriat