Kuvakisa
21.3.2020 13:17 Uutiset / Pääsivusto

Mitä keksit kotona?

Koronavirus rajoitustoimien vastapainoksi lasten ja nuorten on päästävä liikkumaan! TarU Hockey laittaa kortensa kekoon arjen helpottamiseksi ja käynnistää kuva/videokisan, jonka tavoitteena on motivoida lapsia sekä nuoria aktiiviseen osallistumiseen sekä luovuudeen käyttöön! Parhaille videolle/kuvalle on palkintona on 100€ mailalahjakortti Sportservice jääkiekkovarusteliikkeeseen! THL:n, viranomaisten ja TarU Hockeyn suositusten mukaan lapset/nuoret liikkuvat tässä kisassa (ja muutenkin) kotona!

Hyvän videon/kuvan tunnusmerkit

  • Osallistujalla on huoltajan lupa osallistua. Kuvia/videoita tullaan julkaisemaan myös somekanaville muiden jäsenten innostamiseksi!
  • Kaikilta videolla/kuvassa olevilta on lupa kuvan julkaisuun.
  • Keksi jokin uusi kikka, temppu tai tapa harrastaa omatoimista liikuntaa! Tärkein kriteeri on se, että muutkin innostuvat siitä!
  • Video on sopivan pituinen (max. 30 sekuntia) tai kuva tarpeeksi hyvälaatuinen. Muista myös että oikeanlaisesta tunnelmasta saa paljon pisteitä! Kuvaa tai videoo saa editoida, niin että olennainen säilyy.

Kuvat/videot tulee lähettää su 19.4.2020 mennessä osoitteeseen kuvakisa.taru@gmail.com. Jukaisemme äänestyksen, jossa jäsenet ja someseuraajat valitsee lopulta parhaan! Voittajat julkistetaan 30.4.2020!

Perheliikunta

Perheliikuntasarjan alaisuudessa on kisan pääpalkinto! (Leiri 199€) Säännöt on muuten samat, mutta liikuntahetkeen tulee osallistua vanhemmat/vanhempi lapsen tai nuoren kanssa yhdessä. Kelpaa myös jos liikuntahetkeen osallistuu pikkusisarukset, kotieläimet tai muut perheen jäsenet!

Tärkeintä on, että harrastat liikuntaa vain terveenä ja turvallisessa ympäristössä itsellesi ja muille!


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat