TarU Futiksen kausi käynnistyy mahdollisesti kesäkuussa!
8.5.2020 8:49 Uutiset / TarU Futis

TarU Futiksen kausi käynnistyy mahdollisesti kesäkuussa!

Hallituksen linjausten mukaan Koronaviruksesta aiheutunutta toiminnansulkua voidaan alkaa purkamaan hallitusti turvallisuusohjeet huomioiden. (Keskeisin näistä on turvallisen 2m etäisyyden pitäminen muihin koko harjoitustapahtuman aikana). Seuraamme tilanteen edistymistä tarkasti ja pyrimme aloittamaan futistoiminnan kesäkuussa 2009-2013 osalta heti kun se on järkevää ja turvallisesti mahdollista.

Jalkapallokoulu ja lapsi-aikuinen ryhmä

Futiskoulun ja lapsi-aikuinen palloiluryhmää ei tässä kohtaa haluta vielä käynnistää, koska toiminta perustuu peleihin ja leikkeihin joissa lähikontakteja tulee luonnostaan. Lasten ohjaamisessa emme pysty varmasti toteuttamaan 2m fyysistä etäisyysohjeistusta toiminnassa, niin aloitamme toiminnan kun se on mahdollista.

Jos/kun toiminta käynnistyy, niin lapset osallistuvat toimintaan huoltajan luvalla ja vastuulla. Valmentajat ovat hyvin tarkasti ohjeistettu huomioimaan kaikki turvallisuusnäkökulmat.


ILMOITTAUDU MUKAAN!

Mikäli olet kiinnostunut aloittamaan futiksen harjoitusten alettua, niin muista ilmoittatua mukaan toimintaan alla olevien linkkien kautta:

Ilmoittaudu 2009-2013 ikäisten Taru Futikseen TÄÄLLÄ

Ilmoittaudu 2009-2011 tyttöjen futikseen TÄÄLLÄ


   
Lisää uutisia
Tarvasjoen Urheilijat ry
Kategoriat