Tervetuloa perustettavaan U9-2016 joukkueeseen! Avausinfo ke 3.4 klo 17:00!
U9-2016 (Kausi 2024-2025)Julkaistu: 08.03.2024 10.38

Tervetuloa perustettavaan U9-2016 joukkueeseen! Avausinfo ke 3.4 klo 17:00!

TarU Hockey perustaa uuden 2016 ikäluokkajoukkueen. Joukkueeseen ilmoittautuminen on käynnissä ja toiminta alkaa elokuussa 2024. Kynnys harrastuksen aloittamiseen on matala, joten toivotamme kaikki lapset mukaan!!


Pidämme keskiviikko 3.4.2024 klo 17:00 - 17:45 ikäluokan avausinfon vanhemmille. Infossa kerrotaan tulevan kauden suunnitelmista ja harrastuksen aloittamisesta. Mukana on ikäluokan vastuuvalmentaja Mikko Kivinen, valmennuspäällikkö Petteri Rauhala ja toiminnanjohtaja Lauri Isotalo.

Kahvitarjoilu! Tervetuloa mukaan kuuntelemaa ja keskustelemaan tulevasta kaudesta.


Harjoittelu
Joukkue harjoittelee arkisin kaksi kertaa viikossa hyvillä jääajoilla. Jääharjoitus alkaa n. 17:00 tai 18:00 ja harjoituspäivät määräytyvät jääjaon myötä kesällä. Harjoittelu on pelaajalähtöistä ja harjoittelu tapahtuu osin leikin ja tehtävien kautta ikätaso huomioiden. Valmentajia joukkueessa on useampia, joten lapset tulee hyvin huomioitua. Harjoituksiin ilmoittaudutaan jopox-sovelluksen kautta ja lapsi saa myös harrastaa muita harrastuksia jääkiekon lomassa halutessaan. Harjoituksiin voi koska vaan tulla uudet lapset kokeilemaan harrastamista!


Pelit
Pelit pelataan Turun alueelle pienpeleinä leijonaliigassa ja pelejä on n. joka toinen viikonloppu. Tämän lisäksi joukkue osallistuu turnauksiin kauden aikana.


Muu toiminta
Jääkiekkoharrastus opettaa lapsia toimimaan ryhmässä ja ottamaan toiset huomioon. Pelkän laji- ja pelitaitoharjoittelun lisäksi harjoitellaan toimimaan joukkueen ja toimimaan omatoimisesti yhtenä ryhmän jäsenenä oma itsenään. Kauden aikana järjestetään myös harjoittelun ulkopuolista toimintaa ryhmähengen kohottamiseksi.


Vanhemmat
Lasten harrastamisen lisäksi jääkiekko on vanhemmille myös harrastus. Vanhemmat otetaan mukaan joukkueen arkeen ja auttavat pieniä lapsia lajin ensimetreille. Yhdessä tehdyt tempaukset, talkoot ym. vahvistavat myös vanhempien yhteenkuuluvuutta ja sosiaalisia suhteita. Vanhempia tarvitaan myös joukkueen arjen toiminnoissa eri tehtävien muodossa, joita ovat mm. joukkueenjohtaja, huoltaja, toimitsija, rahastonhoitaja ym. tehtävät. Joukkueen asioista ja edellä olevista tehtävistä keskustellaan vanhempainilloissa.


Maksu
TarU Hockey tukee aloittavan ikäluokan toimintaa ja maksu kaudelle on 100€ syyskausi ja 100€ kevätkausi. (Alle 25€/kk). Maksu sisältää harjoitus- ja pelitapahtumien kustannukset.


Lisätiedot ja yhteydenotot:

Junioripäällikkö Sauli Aaltonen
junioripaallikko.taru@gmail.com
045-2790086


Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki