Kiekkoeskari
Julkaistu: 14.06.2018 00.00

Kiekkoeskari

Kiekkoeskari alkaa lokakuun alussa ja on luistelukoulun jäävuoron yhteydessä. Kiekkoeskari on suunnattu 2011 syntyneille ja nuoremmille lapsille jotka ovat kiinnostuneita pallopeleistä, luistelusta, liikunnallisista leikeistä ja pelaamisesta. Kiekkoesakrissa harjoitellaan lasten ehdolla välilä pelaten, leikkien ja taitoja harjoitellen. Kiekkoeskariin osallistumisen edellyty on vähintään 10 metrin luistelutaito ilman tukea. Lapsi voi myös aloittaa harrastuksen luistelukoulussa, josta voi siirtyä ilman uutta maksua kiekkoeskariin.

Kiekkoeskarin kevätkauden hinta on vain 50€, joka pitää sisällään harjoitukset, pelit ja hienon leijona-kiekkokoulu harjoituspaidan! Muista että lmoittautumisen jälkeen olet tervetullut tutustumaan kiekkoeskarin harjoituksiin ja kahden harjoituskerran jälkeen voit päättää jatkatko harrastusta!

Minivarustus: Luistimet, kypärä ristikolla, maila ja kaulasuoja.

Kiekkoeskari on kerran viikossa lauantaisin klo 10:00-11:00 6.10.2018 alkaen. Kevätkausi alkaa la 12.1.2019 ja kiekkoeskari jatkuu maaliskuulle asti!

Seurapassi
Seurapassi maksaa 2€, jonka pelaajan on hankittava henkilökohtaisesti. Seurapassi toimii vakuutuksena. Seurapassin pääset ostamaan täällä https://finhockey.lisenssikauppa.fi/shop/

Ilmoittaudu kiekkoeskariin TÄÄLLÄ

Seuran uusimmat

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki