Ilmoittaudu kesän yleisurheiluryhmiin
3.4.2021 19:28 Uutiset / TarU yleisurheilu

Kesän yleisurheiluryhmät alkavat toukokuussa.

Ilmoittautuminen kesän yleisurheiluryhmiin on nyt nyt avattu. Aikaisempien vuosien tapaan, tarjolla on kaksi ryhmää urheilijan tason perusteella: Kilparyhmä ja yleisurheilukoulu.

Ryhmät

Yleisurheilukoulu harjoittelee kerran viikossa, kesän aikana käydään läpi perusteet yleisimmistä yleisurheilulajeista. Harjoitukset keskittyvät monipuoliseen liikkumiseen, leikin ja lajikohtaisten harjoitteiden avulla. Varsinaisia ikärajoituksia ei ole, mutta alle kouluikäisten kanssa on toivottavaa, että vanhempi on läsnä harjoituksissa.

Kilparyhmä harjoittelee pääsääntöisesti kaksi kertaa viikossa, lisäksi kesän aikana pyritään järjestämään yksittäisiä lajikohtaisia treenejä erikseen ilmoitettuina ajankohtina. Osallistujien oletetaan omaavan perusteet yleisurheilulajeista, ja harjoitukset ovat myös fyysisesti vaativampia.

Ryhmien välillä on mahdollista siirtyä kesä aikana, mikäli sen kokee tarpeelliseksi.

Paikka

Harjoitukset ovat pääasiassa Tarvasjoen urheilukentällä, ellei erikseen ilmoiteta.

Aikataulu

Aikataulu tarkentuu myöhemmin, alustaviksi harjoituspäiviksi on kaavailtu kilparyhmän osalta tiistai ja torstai, yleisurheilukoulun kohdalla torstaisin. Kentällä on muitakin käyttäjiä, eikä vuoroja ole vielä jaettu, niin varautukaa mahdollisiin muutoksiin. Riippuen rajoituksista, kausi pyritään aloittamaan toukokuun alkupuolella.

Kustannukset

Kausimaksu tarkentuu vielä myöhemmin, aikaisempina vuosina se on ollut 30€/kausi (sisältäen myös talviharjoitukset), eikä tähän ole kaavailuissa isoja muutoksia. Kausimaksun hintaan sisältyy t-paita. Kausimaksun lisäksi vaaditaan yleisurheilulisenssi, jonka hinta määräytyy iän mukaan. Lisenssi ostetaan suoraa SUL:n palvelusta, ohjeet tähä tulee myöhemmin. Yleisurheilulisenssi on pakollinen sen sisältämän vakuutuksen (Sporttiturva) vuoksi, riippumatta aikooko urheilija osallistua kilpailuihin. Lisenssi on voimassa 30.9.2021 asti.

Yleisurheilulisenssien ja Sporttiturvan hinnat kaudelle 2021 ovat 1.10.2020 alkaen

2007 tai aiemmin syntyneet 30 euroa (HUOM! ei sisällä Sporttiturvaa)
2008–2013 aikana syntyneet 20 euroa (sis. Sporttiturvan)
2014 ja myöhemmin syntyneet 10 euroa (sis. Sporttiturvan)

Hirvi- ja peurapassi

Passin omistaville yleisurheilun kausimaksu sisältyy hintaan. Mikäli lapsi haluaa kilpailla piirin myöntämissä kilpailuissa, vaaditaan ylempänä mainittu yleisurheilulisenssi.

Seuran jäsenyys

Jokainen toiminnassa mukana oleva henkilö (harrastaja/toimihenkilö) on myös automaattisesti Tarvasjoen Urheilijat ry jäsen. Yhdistyksen jäsenmaksu laskutetaan erikseen seuran hallituksen taholta, tänä vuonna jäsenmaksun suuruus on 5€/hlö.

Mukaan toimintaan?

Yleisurheilu pyörii täysin vapaaehtoisvoimin, ja lisää vanhempia kaivataan kipeästi avuksi. Erityisesti ohjaajia kaivataan, mutta kaikille halukkaille löytyy varmasti sopiva tehtävä. Jaosto kustantaa valmentajille koulutuksen, aikaisempaa yleisurheilutaustaa ei välttämättä vaadita. Kesän ryhmiä ei välttämättä pystytä toteuttamaan täysipainoisesti ilman apuvoimia.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella:


   
Lisää uutisia
Yleisurheilu
«  Tammikuu   »
Kategoriat