Edustus tavoittelee kauden avauspisteitä
14.10.2020 11:14 Uutiset / Edustus

Edustus tavoittelee kauden avauspisteitä perjantain kotiottelussa

Edustuksen kausi 3. divisioonan ylemmässä lohkossa on alkanut kolmella vauhdikkaalla ja vaiherikkaalla pelillä. Tulokset puhuvat omaa karua kieltään ja takana on kolme tappiota, mutta tappioissa on aina kyse monen tekijän summasta ja tärkeintä on se, miten pelifiilis silti pidetään yllä, nautitaan kiekkoilusta ja hankitaan sitä kautta niitä voittoja!

Kausi avattiin Maarianhaminassa pienellä, mutta tiivillä porukalla. Pelissä riitti vauhtia, kapteenisto sai kielikylpyä ja vaikka pisteet jäi saamatta, palasi reissusta intoa uhkuva Hirvilauma.

Kauden ensimmäisessä kotipelissä vastaan tuli UJK. Hirvilauma pelasi edelleen hieman vajaalla kokoonpanolla, mutta U19-joukkueen kanssa yhteistyö toimii ja nuoria pelaajia pääsi nyt koittamaan otteitaan vauhdikkaaseen peliin jopa 2. divaripelaajia vastaan, joita UJK oli lainannut hirvenkaatoreissulleen kentällisen verran. Kotijoukkue teki parhaansa, mutta lainapelaajat takoivat pisteitä vastustajan hyväksi.

Viime lauantaina Hirvilauma vahvistui entisestään, kun mukaan Saloon lähti sairastuvalta tervehtyneitä ja myös varusmiespalvelusta suorittavat saatiin ensimmäistä kertaa tositoimiin. Puolen pelin verran nähtiin loistavaa kiekkoilua, mutta toisessa erässä loukkaantumiset ja jäähyt sotkivat pakan niin, että hyvässä vireessä oleva Kiekkohait iski taululle maaleja toisensa perään.

Koska Länsirannikolle ei tullut 4. divaria, pudotettiin osa 3. divarin joukkueista alempaan sarjaan ja TarU sai paikan ylemmästä sarjasta. Ylemmässä sarjassa ei helppoja vastuksia ole tarjolla, mutta perjantaina kotiottelussa vastaan luistelee KJK ja Hirvilauma lupaa antaa kaikkensa, että Tarvasjoella saa nauttia kunnon kiekkoilusta!

Tervetuloa kannustamaan Hirvilauma voittoon ATP-Areenalla perjantaina 16.10. kello 18.30 !


   
Lisää uutisia
U-9 2012
«  Joulukuu   »
Kategoriat