Tervetuloa mukaan G-2013/2014 joukkueeseemme!
3.4.2020 23:40 Uutiset / G-juniorit 2013-2014

Hyppää mukaan joukkueeseemme!

Ensimmäinen askel joukkueena!

TarU Hockeyn G-juniorit on seuran oma joukkue jossa lapset ja vanhemmat pääsevät tutustumaan joukkue toimintaan sekä harjoitusten, että pelitapahtumien muodossa. Harjoitusten lisäksi kauteen sisältyy peliturnauksia sekä pelejä Turun alueella lyhyiden matkojen päässä. G-junioreiden harjoittelu toteutetaan täysin lasten ehdoilla kannustavassa ilmapiirissä. Harjoittelussa huomioidaan erityisesti monipuolisuus ja se toteutetaan mm. erilaisten leikkien, kisojen ja helppojen tehtävien muodoissa.

Koko kauden hinta on 160€, joka on jaettu syys- ja kevätkauden 80€ maksuihin. Tullessasi mukaan kesken kauden hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Ilmoittautuminen mukaan joukkueeseen tapahtuu nettisivuiltamme.

Harjoitusajat:

G-juniorit harjoittelevat kauden aikana kaksi kertaa viikossa. Toiminta käynnistyy elokuun viimeisellä viikolla arkijäävuoroilla. Lauantaivuorot alkavat 3.10.2020 alkaen. Kausi jatkuu huhtikuulle asti!

Pelejä G-juniorit pelaa Turun alueella 1-2 kertaa kuukaudessa lokakuusta kauden loppuun. Nämä pelit ovat erikseen sovittuja harjoituspeli tapahtumia joissa pelataan yleensä kaksi peliä ja tapahtuma kestää paikalle tulosta noin. 2 tuntia.

Kauden aikana järjestetään Hirviliiga turnauspäiviä joissa G-juniorit pelaamaan toisiaan vastaan yhdessä seuran kiekkoeskari ja kiekkokoululaisten kanssa.

Varusteet:

Ensimmäisillä tutustumiskerroilla pakolliset varusteet jäälle tullessa on ristikolla varustettu kypärä, kaulasuoja, maila, jääkiekkohanskat ja tietenkin luistimet. Mikäli lapsi on mukana säännöllisesti suosittelemme muidenkin suojusten käyttöä jo pelkästään turvallisuuden takia. Peleissä tulee olla täysi jääkiekkovarustus. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, joilla pääsee halutessaan kokeilemaan.

Seurapassi
Seurapassi maksaa 2€, jonka pelaajan on hankittava henkilökohtaisesti. Seurapassi toimii vakuutuksena ja Pelipassina eli lisenssinä. Seurapassin pääset ostamaan TÄÄLTÄ

Ohjaajat:

G-junioreiden vastuuvalmentajina toimivat seuran Junioripäällikkö Petteri Rauhala sekä Sauli Aaltonen. Muut valmentajat ovat lasten vanhempia ja G-junioreiden ryhmä tulee olemaan suuri tälläkin kaudella joten apukäsiä tarvitaan varmasti. Seuran toiminnassa tarvitaan aina myös innokkaita vanhempia ja laadukas lasten urheilutoiminta rakentuu seuran ja perheiden yhteistyöllä ja sen vuoksi toivotamme lasten liikunnasta innostuneet vanhemmat tervetulleiksi mukaan!

Yhteystiedot

Petteri Rauhala
TarU Hockey Junioripäällikkö
0440533711
junioripaallikko.taru@gmail.com


   
Lisää uutisia
G-juniorit 2013-2014
«  Heinäkuu   »
Kategoriat