Kiekkokoulun aloitusopas
4.4.2020 0:03 Uutiset / Kiekkokoulu 2008-2011

Kiekkokoulun aloitusopas

Tervetuloa TarU Hockeyn leijona-kiekkokouluun!

TarU Hockeyn leijonakiekkokoulu on hyvä valinta jääkiekkoharrastuksesta kiinnostuneille lapsille. Kiekkokoulu harjoitellaan jääkiekon lajitaitoja sekä luistelua monipuolisten leikkien, tehtävien, harjoitteiden ja pelien kautta. Kiekkokoulu on kerran viikossa ja kun kiekkokärpänen on purenut, niin on mahdollista siirtyä, G-2013/2014 tai U9-2012, U10-2011, U11-2010 tai U12-2009 junioreiden joukkueisiin.

Jäävuoro

Kiekkokoulun jäävuoro on lauantaisin klo 12:00-13:00. Toivottavaa on että lapset ovat valmiita harjoitusten alkamiseen klo 12:00 joten tulettehan ajoissa. Jäälle saa mennä heti kun jäänhoitaja sulkee jääkoneen kaukalon luukut. Kiekkokoulun pukukopin ovi on merkitty Kiekkokoulu nimellä ja hallin pukukoppi taulusta löytyy myös pukukopin numero.

Koronaepidemia turvallisuusohjeet

  • Käytä vain kiekkokoululle varattua pukuhuonetta
  • Pese kädet lähtiessä hallille ja desinfioi kädet tullessasi jäähallin desinfiointipisteellä!
  • Pyri pitämään 1-2 metrin turvaetäisyyttä käytävillä ja pukukopissa. Suosittelemme maskin käyttöä tilanteissa jossa etäisyyden pitäminen on haasteellista. Jos epidemiatilanne pahenee niin Turun seudulla, maskivelvoite on tulossa jäähallissa asioiville yli 15-vuotiaille käyttäjille.
  • Pue lapsesi mahdollisimman valmiiksi ennen jäähallille tuloa. Jäähallilla voit sitoa luistimet ennen jäälle siirtymistä.
  • Käytä vain omaa juomapulloa!
  • Lataa puhelimeen koronavilkku sovellus!
  • Älä tule hallille kipeänä. Ei lapsi eikä aikuinen.

Varusteet

Pakolliset varusteet on ristikollinen kypärä, kaulasuoja ja luistimet. Tämän lisäksi suositellaan paksuja käsineitä/jääkiekkohanskoja sekä polvisuojia. Jos käytät ulkohousuja, niin muista pestä ne ennen jäälle tulemista! Pipoa ei tarvitse kypärän alle, sillä jäällä tulee lämmin ja hallissa ei ole pakkasta

Kuvassa täysimittainen jääkiekkovarustus. Varusteiden ei tarvitse olla uusia. Lasten varusteet säilyvät usein pitkään käyttökuntoisina ja niitä voi etsiä erilaisilta kirpputoreilta. TarU Hockeylla on myös 3 kpl lainavarusteita, jos haluaa kokeilla.

Luistimien teroitus

Seuran juniorijoukkueet teroittavat luistimia 3€ hintaan erikseen tiedotettuina ajankohtina. Hyväkuntoiset terät on edellytys mukavalla harrastamiselle. Luistelukoulun aloituskerralla on huoltaja paikalla ja teroitus alkaa 30 min ennen aloitusta. Teroittaja on paikalla jokainen kerta n. 11:30 asti joten teroittaakseen luistimet on hyvä tulla ajoissa paikalle. Hirvikortilla teroitusmaksu on 2€/pari.

Nimi kypärään

Haluamme antaa lapselle omalla etunimellä palautetta onnistuneesta suorituksesta. Kirjoita lapsen etunimi esim. maalarin teipillä kypärään otsan kohdalle, niin se on mahdollista. Teippiä on lainassa lauantaina myös hallilla.

Vanhemmat

Vanhemmat kun olette auttaneet lapsellenne varusteet ja luistimet päälle niin jäälle saa mennä heti kun jäänhoitaja sulkee jääkoneen kaukalon luukut. Kun lapsi on siirtynyt jäälle, voitte siirtyä kentän laidalle seuraamaan toimintaa. Vaikka kyseessä onkin lasten harrastus niin seuran toiminnassa tarvitaan aina myös innokkaita vanhempia ja laadukas lasten urheilutoiminta rakentuu seuran ja perheiden yhteistyöllä ja sen vuoksi toivotamme lasten liikunnasta innostuneet vanhemmat tervetulleiksi mukaan jäälle!

Jopox Pukukoppi

TarU Hockey käyttää Jopox Pukukoppia harjoituksiin sekä peleihin ilmoittautumisiin. Jotta pystymme suunnittelemaan jäätoiminnan aina parhalla mahdollisella tavalla toivomme, että vanhemmat käyttäisivät Jopox Pukukoppia ja ilmoittaisivat siellä mikäli lapsi on tulossa Kiekkokouluun ja mikäli lapsi on poissa. Tämän käyttäminen ei vaadi kuin pari minuuttiia ja kaikkiin tapahtumiin on ilmoittauduttu (in) ja mikäli tietää olevansa pois jostain tapahtumasta niin käy merkkaamassa lapsen pois (out). Pidempi aikaisista poissaoloista voi ilmoittaa suoraan Vastuuohjaajalle.

Lomat Kiekkokoulussa

Kiekkokoulu rauhoittuu joululomalle lauantain 12.12.2020 jälkeen ja Kevätkausi alkaa lauantaina 9.1.2021. Hiihtolomalla viikolla 8 pidetään Luistelukoulussa, Kiekkoeskarissa ja Kiekkokoulussa perheluistelukerta eli kaikki ovat tervetulleita jäälle.

Vakuutus/pelipassi

Syksystä 2018 alkaen seurat eivät saa tehdä enää ryhmävakuutuksia, vaan jokaisen osallistujan on tehtävä oma 3€ seurapassi (tuoteseloste). Seurapassin pääset ostamaan helposti lisenssikaupasta

Tiedotus

Tiedotus tapahtuu kotisivujen asiakasrekisterin kautta. Mikäli haluat postin myös toiselle vanhemmalle, niin ole yhteydessä. Suosittelen myös tykkäämään TarU Hockeyn FB-sivuista, jossa tiedotetaan ajankohtaisista seuran asioista.


Yhteystiedot

Petteri Rauhala
TarU Hockey Junioripäällikkö
0440533711
junioripaallikko.taru@gmail.com

Lauri Isotalo
TarU Hockey Toiminnanjohtaja
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com


   
Lisää uutisia
Kiekkokoulu 2008-2011
«  Lokakuu   »
Kategoriat