Leirikirje 2022 (´Viime vuoden esimerkki)
Julkaistu: 12.07.2022 09.20

Leirikirje 2022 (´Viime vuoden esimerkki)

Leirikirje 2022

Leirin tavoitteena on tarjota jokaiselle leiriläiselle unohtumaton viikko! Tämän lisäksi opitaan jääkiekon lajitaitoja sekä koetaan pelaamalla oppimisen elämyksiä. Onnistuneen leirin takaavat motivoituneet sekä kokeneet leirivalmentajat, jotka haluavat jokaiselle leiriläiselle unohtumattoman leirikokemuksen.

LEIRIN SISÄLTÖ

  • 2 x jääharjoitus/päivä
  • Lounas & välipala
  • Jääkiekkoilijan taitoharjoitukset
  • Lajikokeilut (paini, taekwondo ja voimistelu)
  • Muut aktiviteetit
  • Maalivahtivalmennus

HARJOITUSRYHMÄT

Muodostamme ryhmät ennakkoon ilmoittautumisten perusteella. Ryhmiä muodostettaessa huomioimme ikäluokan, kaveritoivomukset ja arvioidun taitotason. Maalivahdit kulkevat ryhmien mukana, mutta heille on varattu oma pukeutumistila. Ryhmät julkaistaan ilmoittautumisen yhteydessä. A ryhmässä kiekkoilee vanhimmat leiriläiset ja puolestaan D-ryhmässä nuorimmat.

SAAPUMINEN LEIRILLE

Leiri alkaa maanantaina 1.8.2022 klo 7:45 – 8.15 ilmoittautumisella Tarvasjoen jäähallissa. Avaustilaus järjestetään joko yhteisesti jäähallin pihan kuntoportaiden luona klo 8:20 alkaen, johon myös vanhemmat ovat tervetulleita!

MAJOITUS

Mikäli tarvitsette majoitus, niin majoitusvaihtoehto sijaitsee n. 5 km päässä Herrasmannin maatilamajoituksessa.

PÄIVÄOHJELMA

Päiväohjelma alkaa n. klo 7:30–8:45 ja päättyy ryhmäkohtaisesti klo 15.00–16.30. Ohjelma on julkaistu leirin sivuilla. Lapsen voi tuoda leirille odottamaan ohjelman alkamista 7:30 ja nouto viimeistään kun viimeinen ryhmä on lopettanut päivän. Odottavat leiriläiset voivat lainata palloja, frisbeegolfkiekkoja ym.

VARUSTUS

  • OMA JUOMAPULLO!
  • Oheisharjoituksia varten verryttelypuku, urheilukengät, urheilupaita
  • Sadepäivän varalle sadeasu tai vastaava
  • Jokaisena päivänä peseytymisvälineet ja pyyhe. (C&D ryhmä torstai myös uikkarit ja pyyhe)
  • Sähly- ja pihapelimaila
  • Varustehenkari
  • Teräsuojat (kaksi ryhmää pukeutuu ulkokopissa ja kumimatolla saattaa olla kiviä)
  • Kela-kortti tai kuva kelakortista esim. puhelimeen (onnettomuuksien varalle ja lääkärissä asiointia varten)
  • Leirille voi ottaa myös henkilökohtaisen käsidesipullon yhteisten desifiointipisteiden lisäksi.

HARJOITUSPAIDAT

Leirin harjoituspaita värit ovat sininen ja valkoinen. Tarvittaessa saa lainaksi harjoituspaidan, mutta jos sinulla on oma paita edellämainituista väreistä niin ota mukaan.

HUOLTO JA VARUSTEIDEN SÄILYTYS

  • Luistimien teroitus (2 € / pari). Teroituspalvelu maanantai 7:30-9:30. Muina aamuina 8:00-9:30
  • Varusteiden korjauksiin ja hankintaan liittyvät kustannukset maksaa pelaaja itse.
  • Varusteita voi säilyttää pukukopissa koko leiriviikon

RUOKAILUT

Ruokailut tapahtuvat ryhmittäin urheilukentän viereisessä Vuorilinnassa. Jokaiselle leiriläiselle on varattu lounas ja välipala. Ruuan leirille toimittaa Liedon lihakauppa, jonka tarjoilee/lämmittää oma henkilökunta. Toivottavasti ilmoittautumisen yhteydessä olet muistanut mainita erityisruokavaliosta tai varmista ne vielä ilmoittautuessa leirille leiriaamuna!

Mikäli allergia on ilmoittamatta tai haluat täydentää tietoja, niin pääset ilmoittamaan ne TÄÄLLÄ .

Ruoka on valmiiksi vähälaktoositonta.

VAKUUTUS

Leiriläisellä tulee olla jääkiekkoliiton kautta voimassa oleva sporttiturvavakuutus tai oma henkilökohtainen urheilun/jääkiekon kattava tapaturmavakuutus. Leiri ei vakuuta pelaajia erikseen.

VALOKUVAAMINEN JA TIETOJEN KÄSITTELY

Päivitämme leirin aikana kuvia leiriltä internet-, fb-sivuille. Leirin materiaalia voidaan käyttää myös TarU Hockeyn markkinoinnissa ja viestinnässä.

Mikäli et halua lapsesi näkyvän leirikuvissa, niin ilmoita siitä etukäteen. Käytämme leiriläisten hienkilötietoja leirin välttämättömiin rekistereihin, tiedotukseen ja valmentajien ryhmälistoihin. Emme välitä listoja eteenpäin ulkopuolisille pl. terveysviranomaiset tarvittaessa.

KAHVIO & OSTOSRAHA

Jäähallin kahviosta voit hankkia pieniä varusteita kuten eristysnauhaa, luistinnauhaa yms. pientä "jääkiekkotavaraa". Kahvio on auki koko leirin ajan aamulla 8:00 - 9:00 ja iltapäivällä 13:00– n. 16:00 palvellen leiriläisiä ja harjoituksia seuraavia vanhempia. Etukäteen on yhteisesti sovittu karkki- juoma tai jäätelörahaksi max. 5€/päivä.

VANHEMMAT

Vanhemmat ovat tervetulleita leiriviikolla jäähallille. Yläkerran neukkari on vanhempien käytössä esim. etätöiden tekoon ja jäähallin 1GT nettiyhteys on vapaassa käytössä! Vanhemmat eivät saa mennä pukukoppeihin ilman ryhmän vastuuohjaajan lupaa.

LEIRIMAKSU

Leirimaksut lähetetään ennen leiriä ja leirimaksu on tulee olla maksettuna ennen leirin alkua. Leirimaksu voidaan palauttaa tapauskohtaisesti lääkärintodistusta vastaan.

PÄÄTÖSTILAISUUS

Leirin päätöstilaisuudet pidetään ryhmittäin ohjelman mukaan. Vanhemmat ovat tervetulleita päätöstilaisuuteen.

YHTEYDENOTOT

Kiekkoleiriä koskeviin tiedusteluihin vastaa Lauri Isotalo 050-3423000. Sama numero toimii myös päivystyspuhelimena leirin aikana.

Kuvia ja tunnelmia leiriltä

Päivitämme leirin aikana internet sivuja, johon lisäämme tietoa, kuvia ja tunnelmia leirin aikana. Sivut löytyvät osoitteesta www.taru.fi/jaakiekko . Löydät meidät myös facebookista. www.facebook.com/rennostitaysilla tai leirin IG-sivuilla.

Terveisin,

Lauri Isotalo
Leirin johtaja
050-3423000
toiminnanjohtaja.taru@gmail.com

Tarvasjoen Urheilijat Ry

Y-tunnus: 0243142-9


Jäähalli 

Auranmaan tekojaarata Oy

Areenatie 30 

21450 Tarvasjoki